Kleine recreatieplas met zandstrandje op Camping Heino
t/m

Zwemwater

Een heerlijk koele frisse duik in natuur Zwemwater bij Camping Heino!

Het is maar net waar u van houdt. Er zijn mensen die het heerlijk vinden om in zwemwater te zwemmen. Er zijn ook mensen die dit absoluut niet willen doen. Het idee om niets te kunnen zien. De bodem van het zwemwater is vaak ongelijk en glibberig.

En als je (geluk) hebt zwemmen er ook nog visje in het zwemwater. Het is gewoon heel natuurlijk. Vroeger toen er nog geen zwembaden waren zwom iedereen in zwemwater van een gegraven plas. Of zelfs in de sloten en grachten. Veel mensen vinden het vies.

Maar als u nu eens kijkt naar kinderen. Die vinden het zwemwater fantastisch. Er ligt zand voor en dat betekend kastelen en geulen graven. En vergeet niet, de vaders zijn daar ook niet weg te slaan. Die maken van het zwemwater ook een feest. Kinderen die met een emmer en schepje uren bezig kunnen zijn om de mooiste creaties te maken.

Die vinden zwemwater het allermooiste. Bij Camping Heino is ook z’n zwemwater. Het is niet groot en niet diep. Voor kleine kinderen is het genoeg. Het is heel overzichtelijk. Je hebt goed zicht over het hele Zwemwater.

Je zit er beschut tussen de bomen. In de zomer worden er leuke activiteiten gedaan. Er staat ook een klimtoren bij het zwemwater. In de zomer kan je daar onder begeleiding van de eigenaar klimmen. Er worden tegelijkertijd broodjes gebakken. En andere kinderen spelen bij het zwemwater.

 

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds