Zwemwater Overijssel
t/m

Zwemwater Overijssel

Het Zwemwater Overijssel is schoon en heerlijk om in te recreëren

Zwemwater Overijssel zorgt voor veel speel plezier bij gasten. Op Camping Heino bevind zich zwemwater. Het is geen groot zwemwater. Het plezier is er niet minder om. In het voorjaar en in de zomer maken gasten veel gebruik van zwemwater Overijssel.

Het Zwemwater Overijssel  wordt van april tot september om de twee weken bemonsterd, een persoon van het Waterschap Overijssel  neemt buisjes water uit het zwemwater Overijssel mee naar het laboratorium. Hier word het  onderzocht. Na een paar dagen ontvangt Camping Heino bericht met de nodige gegevens.

Het Zwemwater Overijssel van Camping Heino is altijd prima. Er word een certificaat afgegeven waar dit op staat. In het seizoen 2013 word er een bord overhandigd met een erkenning van zwemwater Overijssel. Daar zijn wij als Camping Heino erg blij mee. De kinderen hebben met mooi weer zo’n plezier van het zwemwater Overijssel. De kinderen bouwen kastelen, en geultjes, graven gangen en vermaken zich de hele dag.

Water en zand is voor kinderen een geweldige combinatie. Daarnaast kunnen de ouders lekker een boekje lezen en rusten bij het zwemwater van Overijssel. Voor je het weet is de dag voorbij. ‘S avonds worden er leuke activiteiten georganiseerd door het animatie team. Zijn gaan broodjes bakken of marshmallows bij het zwemwater Overijssel. Tijdens dit vermaak kunnen anderen ook klimmen op de klimtoren bij het zwemwater Overijssel.  De eigenaar bij van Camping Heino is gecertificeerd om te klimmen en te begeleiden. Zo word het zwemwater Overijssel veelvuldig gebruikt om te zwemmen, kastelen bouwen, en recreatie te doen.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds