Boeken
t/m
 • Dagelijks aankomst en vertrek
 • Vernieuwd zandstrandje
 • Binnenzwembad

Zomervakantie kamperen in Overijssel

Tijdens de zomervakantie met kinderen of kleinkinderen kamperen in Overijssel

Kamperen in eigen land is zo veel leuker dan u denkt! Ook Nederland is in de zomervakantie erg aantrekkelijk om te kamperen. Kamperen in de zomervakantie bij Camping Heino in Overijssel is één en al vertier. Het klimaat wordt als maar aantrekkelijker, kinderen kunnen makkelijk communiceren en vakantie vriendjes- en vriendinnetjes maken en Nederland is verrassend mooi. Onze camping is middelgroot en overzichtelijk, maar wel van alles voorzien. Zo hoeft u niet ver te rijden met de kinderen voor een leuke vakantie.

Kamperen tijdens de zomervakantie bij Camping Heino in Overijssel is leuk omdat:

 • Er zes dagen in de week een animatieprogramma is met super leuke activiteiten voor jong en oud.
 • U een verfrissende duik kunt nemen in ons overdekte zwembad met minder mooi weer.
 • Bij mooi weer kunt u genieten aan onze kleine recreatieplas met zandstrandje.
 • De kids hun energie kwijt kunnen in de overdekte speeltuin. Hier spelen ze buiten maar door het dak is er verkoeling en schaduw of spelen ze droog wanneer het regent.
 • U heerlijke (soft)ijsjes kunt krijgen op ons terras en in het restaurant naast lekkere a la carte gerechten.
 • De omgeving heel veel te bieden heeft.
Boek 1 week hoogseizoen Boek 2 weken hoogseizoen Boek 3 weken hoogseizoen

Oneindig plezier voor de kinderen

Voor de kinderen (tot twaalf jaar) zijn er verschillende speelplekken gemaakt gecreëerd op de camping. De kinderen kunnen zich uren vermaken in de zandbakken en op de speeltoestellen. Ook is er een air trampoline. Bij minder mooi weer kunnen de kinderen in de overkapte speeltuin spelen, maar ook juist met mooi weer spelen ze hier in de schaduw en lekker koel. Het binnenzwembad bied dagelijks zwemplezier door de grote glijbaan. Vanaf het terras heeft u uitzicht op de centrale speelplaats. Daardoor kunt u genieten van een drankje en ondertussen ook van de kids. Als ze uitgeraasd zijn, kunt u in De Remise terecht voor een heerlijk diner. Ook zijn er speciale kindermenu’s voor de allerkleinste. Tijdens de vakanties verzorgt ons animatieteam een spetterend recreatieprogramma met veel wisselende activiteiten. Van ’s ochtends tot in de avond kunnen de kinderen meedoen met leuke spellen, knutselactiviteiten en veel meer! De camping is erg overzichtelijk, veilig en gemoedelijk waardoor de kinderen vrij hun eigen gang kunnen gaan. Zo kunt u met een gerust gevoel een boek lezen of gezellig op de koffie bij de buren.

Ruime comfort plus plaatsen

Kamperen in Overijssel op ruimte comfort plus plaatsen bij Camping Heino. De plaatsen zijn erg ruim opgezet net zoals de velden. Door de ANWB zijn de plaatsen vastgesteld om gemiddeld 120 m² per plaats. Op bijna ieder veld is een speeltoestel voor de kinderen aanwezig. Zo kunnen de kinderen en u optimaal genieten van de vakantie. Ieder plaats is voorzien van:

 • 10 ampère stroom
 • Watertappunt
 • Tv aansluiting
 • Eigen rioolafvoer mogelijkheden
 • Wifi (tegen betaling)

De wifi is tegen betaling op uw eigen plaats. Hier heeft u goede verbinding tegen goede prijzen. Op het centrale deel van de camping is de WiFi gratis. Verder zijn er op de camping 6 plaatsen met privé sanitair. Hier heeft u beschikking over een eigen douche, toilet en wastafel naast uw caravan. De wastafel is ruim genoeg om ook hier uw afwas te kunnen doen. Ideaal toch?

 

Brochure ontvangen?

Zet nu uw vakantie vast bij Camping Heino! Bent u benieuwd naar onze camping en wat u allemaal kunt beleven? Download dan hier vast de brochure. Deze kunt u via de mail of telefonisch ook altijd aanvragen. Lees hier meer!

Vul het formulier hieronder in

Geef aan welke brochures u wilt ontvangen en geef uw e-mailadres opAlles zeer netjes en schoon leuke animatie, goed restaurant en het zwembad water was schoon en goed op temperatuur. Wij komen zeker nog een keer terug. - Zomervakantie kamperen - Mevr. den Harder - Met jonge kinderen