Kamperen in Overijssel met kinderen
t/m
Flexibele boekingsvoorwaarden
Animatieteam
Kleine recreatieplas

Kamperen in de zomer in OverijsselTussen landerijen en bos in Heino

Als u een caravan, camper of tent heeft wilt u kamperen. Dat is logisch. Maar kamperen is meer. Het gaat om plezier. Samen zijn. Ontspanning. Een vakantie om met een goed gevoel op terug te kijken. Samen met uw gezin of met elkaar. De ruimte op de velden, 10 ampère stroom, waterkraan en vuilwaterafvoer zijn het woord comfort waardig. Wie weet ervaart u dat straks zelf. Niet alleen het kamperen, maar vooral de mensen en de reuring dragen bij aan het echte kampeergevoel. Boek nu uw vakantie met flexibele boekingsvoorwaarden.

Vraag onze brochure aan
Logo Zoover gastbeoordeling

8.3

236 beoordelingen op Zoover

animatie - 1 week kamperen hoogseizoen

1 week kamperen

1 week kamperen hoogseizoen Camping Heino

2 weken kamperen

3 weken hoogseizoen - Camping Heino

3 weken kamperen

Opa en oma arrangement Camping Heino

Opa en oma arrangement

Onze topfaciliteiten

Voor een heerlijke zomer

Aangepaste boekingsvoorwaarde corona

Kleine recreatieplas

Overkapte speeltuin

Overkapte speeltuin

Restaurant de Remise

Restaurant

Overdekt zwembad in Overijssel Camping Heino

Overdekt zwembad

Oneindig veel speelplezier

Voor jong en oud

Voor de kinderen (tot twaalf jaar) zijn er verschillende speelplekken gemaakt gecreëerd op de camping. De kinderen kunnen zich uren vermaken in de zandbakken en op de speeltoestellen. Ook is er een air trampoline. Bij minder mooi weer kunnen de kinderen in de overkapte speeltuin spelen, maar ook juist met mooi weer spelen ze hier in de schaduw en lekker koel. Het binnenzwembad bied dagelijks zwemplezier door de grote glijbaan. Vanaf het terras heeft u uitzicht op de centrale speelplaats. Daardoor kunt u genieten van een drankje en ondertussen ook van de kids. Als ze uitgeraasd zijn, kunt u in De Remise terecht voor een heerlijk diner. Ook zijn er speciale kindermenu’s voor de allerkleinste. Tijdens de vakanties verzorgt ons animatieteam een spetterend recreatieprogramma met veel wisselende activiteiten. Van ’s ochtends tot in de avond kunnen de kinderen meedoen met leuke spellen, knutselactiviteiten en veel meer! De camping is erg overzichtelijk, veilig en gemoedelijk waardoor de kinderen vrij hun eigen gang kunnen gaan. Zo kunt u met een gerust gevoel een boek lezen of gezellig op de koffie bij de buren.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen

Ons doel, is uw thuisgevoel

Kom gezellig vakantie vieren

Faciliteiten

Brochure aanvragen

Omgeving

De camping is gericht op senioren en gezinnen met kleine kinderen. Wij waren bang dat het vooral een seniorencamping zou zijn, maar dit is niet het geval. - Wieke - 2 weken hoogseizoen - Gezin met jonge kinderen

Ruime comfortplaatsen

Met speeltoestel(len) op bijna ieder veld

Kamperen in Overijssel op ruimte comfort plus plaatsen bij Camping Heino. De plaatsen zijn erg ruim opgezet net zoals de velden. Door de ANWB zijn de plaatsen vastgesteld om gemiddeld 120 m² per plaats. Op bijna ieder veld is een speeltoestel voor de kinderen aanwezig. Zo kunnen de kinderen en u optimaal genieten van de vakantie. Ieder plaats is voorzien van:

  • 10 ampère stroom
  • Watertappunt
  • Tv aansluiting
  • Eigen rioolafvoer mogelijkheden
  • Wifi (tegen betaling)

De wifi is tegen betaling op uw eigen plaats. Hier heeft u goede verbinding tegen goede prijzen. Op het centrale deel van de camping is de WiFi gratis. Verder zijn er op de camping 6 plaatsen met privé sanitair. Hier heeft u beschikking over een eigen douche, toilet en wastafel naast uw caravan. De wastafel is ruim genoeg om ook hier uw afwas te kunnen doen. Ideaal toch?

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds