kamperen Camping Heino
t/m
Familiebedrijf
Gezinnen- en seniorencamping
Animatieprogramma

Zomervakantie vieren op Camping Heino in Overijssel

Genieten voor jong en oud

Een zomervakantie in Nederland is super leuk en ook nog eens dicht bij huis. Het klimaat in Nederland wordt steeds aantrekkelijker om er heerlijk in eigen land op uit te gaan. De kinderen geen uren in de auto te zitten richting Frankrijk, Italië of Spanje.

De kids vermaken zich hier uitstekend. Vriendjes en vriendinnetjes maken op de camping. Terwijl u met de buren gezellig een praatje maakt. Camping Heino in Overijssel is van alle gemakken voorzien en bied kinderen, ouders, opa’s en oma’s een geweldige tijd.

Boek hier uw zomervakantie

ZomerarrangementenOptimaal genieten van de zomer op Camping Heino

Beleef een zomervakantie vol avontuur. Oneindig veel plezier in het zwembad, de speeltuinen en met het recreatieteam. Maar ook rust en ontspanning voor de ouders. Door de overzichtelijke opbouw van het park kunnen kinderen gerust hun eigen gang gaan. Heerlijk de hele dag buiten spelen in het Cootje bos, samen met het hele gezin naar de kleine recreatieplas of bij regen toch buiten spelen in de overkapte speeltuin. Kom het samen ontdekken!

Boek hier uw voordelige zomerarrangement
Logo Zoover gastbeoordeling

8.3

236 beoordelingen op Zoover

Weekend in mei - Camping Heino - last minute kamperen

1 week kamperen hoogseizoen

2 weken kamperen hoogseizoen met kinderen

2 weken kamperen hoogseizoen

3 weken kamperen hoogseizoen

3 weken kamperen hoogseizoen

Overdekt zwembad

Urenlang speelplezier in het overdekte zwembad. Samen roetsjen van de glijbaan van wel 26 meter.

Ruime kampeerplaatsen

Iedere plaats is voorzien van 10 ampère, tv aansluiting, koud waterkraan en vuilwaterafvoer. Gemiddeld zijn de plaatsen door de ANWB vastgesteld op 120M².

Huisdieren welkom

We vinden het gezellig als uw trouwe viervoeter meekomt naar de camping. U kunt uw hond uitlaten op de speciale uitlaatlaan, net buiten de camping. In onze accommodaties zijn huisdieren niet toegestaan.

Van alle gemakken voorzien

Uitgebreid aanbod van faciliteiten

Op Camping Heino ontbreekt het u aan niets. Er zijn voldoende faciliteiten om uw vakantie onvergetelijk te maken.

De kinderen vermaken zich prima in de overkapte speeltuin. Ideaal als het weer wat slechter is of als de zon juist heel krachtig is. Het overdekte zwembad is geliefd door jong en oud. Senioren trekken graag baantjes in de ochtend en de kids roetsjen graag van de 26 meter lange glijbaan.

Bij de recreatieplas worden de mooiste zandkastelen gebouwd, heerlijk gespeeld op de speeltoestellen en voor het recreatieteam is het de uitvalsbasis voor het roosteren van marshmallows. En als het mooi weer is ga je met je opblaasband en -bal lekker het water op.

 

Overige faciliteiten

Zomervakantie vieren op Camping Heino

Speeltoestellen voor kinderen op de camping

1 week kamperen hoogseizoen

1 week kamperen hoogseizoen Camping Heino

2 weken kamperen hoogseizoen

3 weken hoogseizoen - Camping Heino

3 weken kamperen hoogseizoen

Accommodatie - kampeerlodge

Accommodatie huren

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds