Rust en overzicht voor de kleintjes
Overdekte speeltuin
Prachtige omgeving

Nederland, het vakantieland met peuters

De rust opzoeken op Camping Heino

Met kleine kinderen op vakantie, niet te ver van huis! Nederland is het ideale vakantieland met peuters. Misschien heeft u ontdekt tijdens deze corona periode dat uw jonge kind graag de rust opzoekt.

Begin juli tijdens de zomerstart, als de bassischolen nog geen vakantie hebben, is het goed vertoeven met uw peuter op Camping Heino. Een heerlijk vakantiegevoel waarbij de kleintjes veilig kunnen spelen. En u misschien wel een paar hoofdstukken van uw favoriete boek kunt lezen.

Volop speelmogelijkheden op Camping Heino

Geniet van quality time en rust met het gezin

De meeste kampeervelden zijn voorzien van speeltoestellen. Ook bij de accommodaties zijn speelmogelijkheden in de buurt. Daarnaast hebben we een overdekte speeltuin waar de kinderen zich uren kunnen vermaken. Altijd droog en in de schaduw.

Even iets anders ondernemen? Ga lekker zwemmen in ons overdekte zwembad of ga naar het strandje bij de recreatieplas. Daar zijn volop speelmogelijkheden en is lekker overzichtelijk.

Kinderen vermaken zich overal, of het nu binnen- of buitenland is. Kom gezellig samen naar het mooie Heino en geniet samen een weekje van quality time en de rust met het gezin bij ons op de camping. Ons doel is uw thuisgevoel!

Ga er op uit!

Geniet van de omgeving of ga er een dagje op uit.

Camping Heino bevindt zich in een prachtige omgeving. Als u ’s ochtends wakker wordt hoort u de vogels al fluiten. Misschien spotten jullie ook wel een eekhoorntje of andere dieren. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. Fietsen zijn eventueel te huur op de camping. De Sallandse Heuvelrug is een aanrader. Daar is een heus kabouter pad en kunnen de kids heerlijk spelen.

Trek eropuit! Ga eens een dagje naar de Julianatoren, de Flierefluiter of Dinoland.

Ultieme start van de zomer

Vertier voor jong en oud

Kortom, er echt even tussenuit met uw kleintje(s). Want als zij zich vermaken doet u dat ook. Uw start van de zomer kan niet meer stuk. Boek nu een kampeerplek of een accommodatie. Dat kan via onze website, per e-mail of telefonisch 0572-39 15 64.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds