Toon en milonne hard aan werk - Solliciteren - Receptie werk - werken op Camping Heino
t/m

Zomerbaan

Een zomerbaan op camping Heino, hartstikke leuk en leerzaam werk!

 

Een zomerbaan op camping Heino, ja hartstikke leuk. Maar er komt nogal wat bij kijken. Wanneer mag je dat doen, wat mag je dan doen. Hoe kom ik daar terecht. Voor een zomerbaan moet je ook solliciteren. Je kan een mail sturen. Dit is bij iedere camping. Je word dan uitgenodigd voor een gesprekje. Als je vijftien jaar bent kun  je beginnen met werken op een camping. Voor een zomerbaan op camping Heino is dit ook het geval.

Als je mag komen werken, krijg je een rondleiding en word er van alles verteld over de zomerbaan en het werk dat je moet doen. Als je begint met werken kom je in de schoonmaak. Maar dat is niet de hele dag schoonmaken hoor. Je begint in je zomerbaan wel met schoonmaken, daarna krijg je een lijst waarop allerlei klusjes staan. Deze ga je zelfstandig doen. Meestal krijg je niet alle klusje af s’ morgen. Je moet in je zomerbaan het zwembad schoonmaken.

Het kan ook zijn dat je je zomerbaan in de snackbar werkt. Maar dan ben je meestal zeventien jaar. Heb je iets meer ervaring. Je moet sociaal zijn en met gasten een praatje kunnen maken. Je moet in deze zomerbaan met de kassa werken en geld afrekenen. IJsjes tappen en patat bakken. Er word volgens de sociaal hygiëne gewerkt.

Op camping Heino is ook een bar/café en restaurant. Als je achttien jaar bent kun je daar ook werken. Hier heb je met alcohol te maken. vandaar dat je voor deze zomerbaan achttien jaar moet zijn. Je word in je zomerbaan goed begeleid door oudere medewerkers of de eigenaars. Die staan altijd voor je klaar. Je krijgt in je zomerbaan ook bedrijfskleding met een naamkaartje zodat iedereen weet hoe je naam is. Dit vinden we belangrijk. Iedereen die werkt is even belangrijk. Of je nu vaste medewerker bent of een zomerbaan hebt.

 

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds