3 weken kamperen hoogseizoen
t/m

Zomerarrangementen

Genieten van zomer arrangementen in Overijssel

Bent u  nog op zoek naar een zomervakantie? Gaat u liever in juli of augustus kamperen? Lekker weg in eigen land. Heerlijk dicht bij huis maar toch genieten van een andere omgeving. Ontdek Camping Heino en Overijssel met de kinderen. Kamperen met kinderen in Overijssel tijdens de zomervakantie is erg aan te raden. De omgeving is heerlijk rustig maar op de camping is het gezellig druk. De camping is voor kinderen een veilige omgeving om te spelen, fietsen, lachen en lekker rond te rennen. Het recreatieteam verzorgt in de vakanties leuke activiteiten voor de kinderen. Wij bieden verschillende zomerarrangementen voor 2020.

Zomerarrangementen Camping Heino

Ruime kampeerplaatsen in een groene omgeving

De velden op de camping zijn ruim opgezet net zoals de plaatsen. Er zijn velden met korte haagjes en open velden. De plaatsen zijn gemiddeld door de ANWB vastgesteld op 120 M² per plaats. Iedere kampeerplaats heeft de volgende faciliteiten:

  • 10 ampère
  • Waterkraan
  • T.v. aansluiting
  • Vuilwaterafvoer

Op bijna ieder veld zijn één of meer speeltoestellen aanwezig voor de kinderen. Zo kunnen zij naar hartenlust spelen terwijl u rustig in uw stoel geniet van de zon of een goed boek. Zo is het voor iedereen optimaal vakantie vieren.

Volop plezier voor de kinderen

Tijdens de zomervakantie kunnen de kinderen 6 dagen in de week mee doen met leuke activiteiten van het recreatieteam. Alle activiteiten zijn voornamelijk gericht op kinderen t/m 12 jaar. In de avond is er 2 á 3 keer per week een activiteit voor volwassenen. De dag begint met knutselen in de ochtend. ’s Middags zijn er twee activiteiten en om half zeven staan alle kinderen klaar voor de dromentrein Herby. Deze rijdt een rondje over de camping met alle kinderen. Vervolgens worden de kinderen afgezet bij het theater met Cootje, Izzy, Elle en Otto! Kom je deze zomer ook avonturen beleven op Camping Heino.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds

{"wp_error":"cURL error 28: Resolving timed out after 5515 milliseconds"}