Wijnproeverij - Gezelligheid - Genieten
t/m

Wijnproeverij

Ook verzorgen wij op Camping Heino een wijnproeverij!

Vooral de wintermaanden lijken geschikt voor een wijnproeverij. Zo tegen de feestdagen kruipt iedereen z’n kelder in om te zien wat voor wijn er nog in huis is. Dan denk je wanneer was ook al weer de laatste keer dat we een wijnproeverij hadden. Want die mooie wijnen die nu nog in de kelder staan komen van de wijnproeverij. Ze staan er nog steeds.

Inmiddels zou het weer tijd worden voor een nieuwe wijnproeverij om te weten hoe de wijn smaakt die thuis ligt. Is deze nog wel goed. Met de feestdagen trekt u gewoon de kurk van de fles. Merkt dat de wijn nog bijzonder lekker smaakt. Het was waarschijnlijk een goede proeverij.

Op Camping Heino verzorgen wij op aan vraag in de het seizoen een wijnproeverij. Deze proeverij word verzorgt door Wijn kristal. Dat is de leverancier van onze wijn. U kunt kiezen voor een wijnproeverij op locatie op de Camping bij de Remise of een proeverij bij het wijnhuis in Heino.

Om de proeverij te organiseren zijn er wel minimaal 10 aanmeldingen nodig. Om meer te weten te komen over verschillende soorten wijnen van zowel wit, rood, en rosé is de wijnproeverij dus een leuke suggestie.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds