Wifi - Ontvangst
t/m

WiFi

Altijd in contact met familie en vrienden door de WiFi op de camping

Wifi op de camping is niet meer weg te denken, zeker niet in dit tijdperk! Niet alleen de jeugd meer maar ook alle volwassen gasten hebben er veel behoefte aan. WiFi is en blijft een belangrijke faciliteit op de camping. De kwaliteit van de WiFi op Camping Heino is goed. De snelheid is niet zoals thuis, maar u kunt zeker werken op uw laptop/tablet of film/tv kijken.

Betaalde WiFi op de plaats

We leven in een ander tijdperk. Daar zijn ze ook op een camping van bewust. Daarom hebben wij over de hele camping WiFi. De afgelopen jaren is er hard gewerkt om de kwaliteit te verbeteren. Bovendien staan er meerdere zendmasten om goed bereik te kunnen faciliteren. Voor iedere kampeerplaats of accommodatie staat er binnen een bereik van 25 meter een zendmast. Op het park kunt u gebruik maken van internet middels een code. Deze kunt u bijboeken of aanschaffen bij aankomst. Het is mogelijk om een code te kopen voor een dag, een weekend, een week, weken, een maand, 3 maanden, 6 maanden of een jaar. De code hoeft u slechts één keer in te vullen om de hele periode er gebruik van te kunnen maken. De code is te gebruiken voor één IP adres. Verder geeft de code u toegang tot het internet op de hele camping.

Gratis WiFi op het centrale plein

Op het centrale gedeelte van de camping heeft u gratis WiFi. Dit is bij het restaurant De Remise, de snackbar, speeltuinen op het plein en bij de receptie. Hier kunt u met uw laptop op het terras of in het restaurant zitten en voor werk of andere doeleinden gebruik maken van ons gratis netwerk. Heerlijk onder het genot van een drankje of Lunch. Voor kinderen zijn er twee ruimtes om te ‘chillen’. Eén ruimte voor kinderen van 12+ en een ruimte voor kinderen tot 12 jaar. In deze ruimtes hebben de kinderen ook toegang tot gratis internet. Muziek luisteren, whatsappen en foto’s plaatsen van de vakantie, het kan allemaal! Zo hoeven ze niets te missen van het thuisfront.

 

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds