opa en oma arrangement - kleinkinderen - camping Heino
t/m

Weekendje weg met opa en oma

Weekendje weg met opa en oma

Voor een weekendje weg met opa en oma moet je naar Camping Heino komen. Gezellig op een mooi groot kampeer veld. De kleinkinderen vinden het natuurlijk super om met opa en oma mee te mogen kamperen. Heino ligt tussen Zwolle en Deventer. Rustig tussen deze mooie steden. Het is een gemoedelijk dorp met veel natuur en een leuke dorps kern. Camping Heino ligt drie kilometer uit de kern. Er is plaats voor caravans, staplaatsen, trekkershuisjes en chalets.

Welke faciliteiten zijn er op de camping?

Als u een weekendje weg met opa en oma gaat zult u zich verbazen. Er is een prachtig overdekt zwembad met waterglijbaan. Een bubbel bank, en een apart kleuterbadje. Er is een springkussen met speeltuin, een overdekte speeltuin. Dit is ideaal wanneer het minder mooi weer is en ook wanneer het erg warm is. Dan is de afkoeling fijn. Verder is er een knutselruimte, panna kooi voetbal, beachvolleybal veld. Het treintje Herby rijdt over de camping, ook in het weekend om de kinderen op te halen. De machinist rijdt dan een rondje buiten de camping of brengt de kinderen naar het theater.

Kunnen we ook eten op de camping?

Jazeker als je een weekendje weg met opa en oma bent kun je in het restaurant De Remise komen eten. Leuk is mini pizza bakken. Je kan zoveel pizza’s maken als je wilt en beleggen met wat je zelf lekker vindt. Er wordt onbeperkt aangevuld met b.v. ham, salami, kaas, tomatensaus, ananas, olijven, spekjes, ui, paprika, champignons, te veel om op te noemen. Maar á la carte eten of een dagmenu is ook mogelijk. Er is ook een snackbar. Oma hoeft zich dus niet druk te maken over het eten. Dat zit wel goed.

Nieuwsgierig geworden, boek dan een weekendje weg: info@campingheino.nl of bel 0572-391564

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds