Meivakantie - zwembad - overdekt - kinderen - glijbaan
t/m

Weekend weg last minute

Een weekend weg last minute bij Camping Heino in Overijssel

Soms zou u de beslommeringen van alle dag wel willen vergeten. Dan is een weekend weg last minute aan te bevelen. Het dagelijks leven is een hectisch spel. Daar past een Weekend weg last minute prima tussen. U kunt op het laatste moment besluiten om een Weekend weg last minute te boeken. In Overijssel bij Camping Heino kunt u genieten van een Weekend weg last minute.

Vele faciliteiten als u gaat kamperen bij een weekend weg last minute

Wat heeft Camping Heino te bieden. Een prachtig overdekt zwembad met glijbaan. Een overkapte speeltuin, een buiten speeltuin. Als u een Weekend weg last minute boekt heeft u grote kans dat de kinderen met het treintje van de camping (Herby) mee kunnen rijden. De eigenaar van de camping haalt met Herby alle kinderen op die langs de route staan. Iedereen mag mee. Als er geen theater is gaan we een rondje de camping af. De route gaat dan langs de mooie wegen achter de camping.

De eigenaren van de camping zijn altijd aanwezig op de camping. Je ziet hem langs komen in Herby

De eigenaar van de Camping maakt een gezellig ritje met Herby over het hele park. Daar kunnen de kinderen van genieten als ze een Weekend weg last minute hebben. Ouders die het Weekend weg last minute hebben geboekt kunnen genieten van de rust en op het terras van het restaurant naar de kinderen kijken die zich vermaken in de speeltuin. Tijdens het Weekend weg last minute kunt u in het restaurant van een heerlijk menu genieten. Er is een uitstekende keuken dus laat u zich verrassen.

Nieuwsgierig geworden kom gerust langs om te kijken en een plek uit te zoeken. info@campingheino.nl of bel 0572-391564

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds