Overdekte speeltuin op de camping in Overijssel
t/m

Weekend kamperen in Overijssel

Weekend kamperen in Overijssel!

Heerlijk een weekendje weg in eigen provincie voor maar €60,00 voor het hele gezin. Lekker in de buurt even er tussen uit. En toch het vakantie gevoel nog even opsnuiven. Dit kan op Camping Heino. Van 30 maart tot en met 30 september.

Waarom een weekend kamperen bij Camping Heino zo leuk is:

  • Binnen zwembad en overdekte speeltuin
  • Herby de trein rijdt op zaterdag
  • Restaurant geopend
  • Overzichtelijke en gemoedelijke camping

Een weekend er tussenuit

Maak gebruik van dit kampeer arrangement Overijssel en kom met uw kinderen, kleinkinderen, familie of vrienden genieten van een weekendje weg bij Camping Heino. De kinderen en (klein)kinderen kunnen zich prima vermaken tijdens dit kampeer arrangement Overijssel. Op de vele speelplekken, in de overdekte speeltuin, het grote springkussen of in ons overdekte zwembad met glijbaan. Voor u als ouders of opa en oma zijnde is dit ook ideaal. Zo geniet u van het plezier dat de kids hebben en heeft u zelf ook lekker vakantie. Even rustig bijkomen van de drukke week en gezellig een praatje maken met de buren.

Heerlijk genieten in Overijssel

Tijdens een weekend kamperen in Overijssel kunt u bij Camping Heino uw tijd op de camping optimaal benutten. De aankomst is vrijdag vanaf 13:00 uur. Uitchecken op zondag kan de hele dag. U hoeft alleen te zorgen dat u voor 17:00 uitgecheckt bent bij de receptie, maar dan kunt u zelfs nog tot in de avond op het park blijven. De omgeving van Camping Heino nodigt voor jong en oud uit om ontdekt te worden. Trek er lekker een dagje op uit. Als u de fiets bij u heeft kunt u dit heerlijk op de fiets doen. Wilt u meer weten over de omgeving? Neem dan even een kijkje op onze pagina met alle informatie over de omgeving!

 

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds