Accommodatie - glamping lodge Camping Heino
t/m

Weekend Glamping kampeerlodge

Wilt u een weekend luxe ervaren in een Glamping kampeerlodge?

Het is een bizarre tijd. Veel mensen willen er wel even tussenuit. Kamperen is niet mogelijk, maar verblijven in onze comfortabele kampeerlodge wel. U kunt genieten van het mooie weer. Als u met kinderen komt kunnen ze spelen in één van de vele speeltuinen. Het is erg rustig momenteel op de camping wat het heel veilig maakt. Ook de omgeving verkennen is een aanrader. De fiets erbij pakken en een mooie tocht maken door de vele landerijen. Bij ons kunt u fietsen huren.

Speciale aanbieding

Voor de laatste twee weekenden van april en eerste weekend van mei hebben wij een speciale aanbieding voor een weekend Glamping in de kampeerlodge. Verblijf van maandag t/m zondag avond in de lodge van € 164,00 voor slechts € 100,00 (excl. € 40,00 schoonmaakkosten en borg).

Bekijk de aanbieding

Deze aanbieding kunt u ook boeken via de mail of door te bellen met ons.

Verblijven in de kampeerlodge is een aanrader omdat:

  • U aan het kamperen bent op een zeer luxe manier
  • Unieke lodge sfeervol ingericht met hout en leren meubelen
  • Er een compleet ingerichte kookeiland is
  • Twee slaapkamers met comfortabele boxspringbedden en een luxe badkamer
  • Geschikt voor 5 personen
  • U een mooi overdekt terras heeft

Comfortabel verblijven in de Glamping accommodatie

In de kampeerlodge op Camping Heino kunt u naar hartenlust genieten. De accommodatie is geschikt voor 5 personen en heeft 2 slaapkamers. Alles wat u nodig heeft tijdens uw vakantie is aanwezig. Hier ervaart u het buitengevoel van het kamperen door de overdekte veranda en de vele ramen in de lodge. Bovendien verblijft u in comfort en luxe. Er is een ruim woonverblijf met een compacte open keuken. Twee slaapkamers en een badkamer met zeer luxe douche cabine, waar u zelfs de radio aan kunt zetten. Meezingen onder de douche kan dus zeker.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds