t/m

Wandelnetwerk

Een wandelnetwerk in Overijssel op de Sallandse Heuvelrug. Gezellig en sportief

Een wandelnetwerk op de Sallandse Heuvelrug dat is aangesloten, die bestaande en nieuwe wandelroutes verbindt en dat geschikt is voor veel soorten wandelaars. Variërend van mensen die een ommetje maken tot lange afstand wandelaars. Onderweg is het mogelijk om bij een genummerd keuzepunt over te stappen op een ander wandelnetwerk met een andere kleur.

Op die manier is het wandelnetwerk eindeloos met elkaar te verbinden. U bepaald zelf hoeveel u wilt lopen. Er is inmiddels ook een wandelnetwerk op de Holterberg die u met uw mobiele telefoon kunt wandelen. Drie wandelnetwerk routes rondom Holten die u gratis kunt downloaden.

Grappig toch dat de mobiele telefoon zo gebruikt kan worden. Er zijn zoveel functies op, en nu ook de wandelnetwerk routes.

Wat dacht u van het wereld tijdpad dat tussen Holten en Rijssen bevind. Het is in een tijdlijn met verrassende wetenswaardigheden uit het verre verleden. Er is een  wandelnetwerk van vijftig kilometer. Dit is opgedeeld in negen routes. Er staan kleine kubusjes langs het wandelnetwerk te staan. Hier staan kleine tekstjes op. Deze hebben betrekking op de wetenswaardigheden uit het vroegere tijdperk.

Als u dit arrangement wilt doen kan u uitstekend bij Camping Heino verblijven. U kunt hier met u eigen caravan/camper komen. U kunt een chalet huren. Op een afstand van z’n twintig minuten van de Sallandse Heuvelrug is dit prima te doen. Na een dag het wandelnetwerk te hebben gedaan, kunt u op de camping uit rusten. Er heerst een gemoedelijke sfeer.

De eigenaars van de camping staan voor u klaar. Natuurlijk kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die de camping biedt.

 

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds