t/m

Wandelen in Overijssel

Wandelen in Overijssel, natuur, rust en ruimte!

Lekker wandelen in Overijssel. Er zijn vele routes voor een heerlijke wandeling. Bij camping Heino bent u aan het juiste adres om te startten. Vanaf camping Heino kunt u verschillende routes maken. Door de schitterende natuur, de rust die je zult ervaren. Aan het eind van de route heb je veel energie gekregen.

U kunt per fiets of auto naar de wandelstart plaats komen

Bij camping Heino is een autoparkeerplaats waar u kunt parkeren. U fiets kunt u bij de camping neerzetten. Van daar uit start de route voor wandelen in Overijssel. De gekleurde pijlen op de paaltjes geven het aantal kilometer aan dat u kan lopen. Er is altijd gelegenheid voor een kopje koffie op de camping. Als De Remise open is kunt u daar terecht, anders krijgt u van de eigenaar in de receptie koffie.

Het is lekker rustig tijdens het wandelen!

Tijdens het wandelen in Overijssel komt u weinig verkeer tegen. Er gaat een gedeelte over de weg maar ook over graspaden langs slootjes en onverharde paden. U vindt er de mooiste paddenstoelen, soorten bomen, vogels die zeker u aandacht zullen trekken.

U kunt overnachten bij Camping Heino!

Kom gezellig met uw caravan naar camping Heino voor het wandelen in Overijssel. U zoekt een mooie plaats uit en kunt dagen genieten. Op de camping zijn faciliteiten zoals prima toiletgebouwen met douch mogelijkheden, overdekt zwembad, restaurant, receptie met de nodige informatie. er zijn mooie fietsroutes te verkrijgen. Zodat u een deel van Salland kan verkennen. U kunt ook gebruik maken van een chalet. Hierin is alles voor u geregeld, van bestek tot dekbed. Zo heeft u genoeg tijd om te wandelen in Overijssel.

Aarzel niet en boek een vakantie bij camping Heino!