Wandelen en fietsen in Overijssel
t/m

Wandelen en fietsen

Wandelen en fietsen in het mooie landschap van Overijssel. Lekker genieten dus

Wandelen en fietsen in het mooie landschap van Overijssel. Genieten, gezelligheid, en rust. De laatste jaren is in Overijssel veel aandacht besteed aan de aanleg van nieuw wandel en fietspaden. wel bleek het wandelen en fietsen in Overijssel achter bleef bij de rest van Nederland. Maar daar is na jarenlange discussie toch een einde aan gekomen.

Het wandelen en fietsen heeft veel toeristen naar Overijssel gebracht. En dat is een bron van inkomsten. Hier zijn veel winkeliers erg blij mee. Iedere gast laat toch altijd iets achter. De besteding van geld in restaurants. Souvenirs die gekocht worden om mee te nemen naar huis. Maar vooral wat achter blijft in herinnering bij de gasten. Als dit goed is, zorgt dit voor herhalingsbezoek. En natuurlijk bij terugkomt thuis wordt er verteld over het wandelen en fietsen in Overijssel.

Er zijn in Overijssel genoeg hotels, vakantiehuisjes, en campings waar je terecht kan om voor een langere periode te verblijven. Het is maar net wat je voor geld wil uittrekken voor dit verblijf. Als je b.v bij camping Heino verblijft kun je een arrangement nemen. Hierin krijgt u veel faciliteiten. U kunt er in een chalet verblijven, maar u kunt ook u eigen caravan meenemen.

U kunt bijv. de maand juni verblijven en gebruik maken van alle faciliteiten die de camping biedt. Tijdens u verblijf kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Bij de receptie van de camping zijn er fietsroutes te verkrijgen. Maar daarnaast biedt camping Heino ook een recreatie programma voor de maand juni en september. Een gevarieerd programma van aquajoggen, excursies, handboogschieten, en alles wat daar tussen zit.

Dus wandelen en fietsen in Overijssel is fantastisch.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds