Vakantie Overijssel met kinderen
t/m

Waarom Camping Heino?

Waarom kamperen op Camping Heino?

Heerlijk om te zien hoe veel plezier de kinderen dicht bij huis hebben. Hiervoor hoeft u niet helemaal naar het buitenland of naar dure pretparken. Ook op 1 a 2 uur rijden of zelfs minder gaat er een wereld voor hen open. Camping Heino en de prachtige omgeving geven iedereen het gevoel dat ze er even helemaal tussenuit zijn.

Kindercamping voor kinderen tot en met 12 jaar

Wij als Camping Heino focussen ons op de doelgroep kinderen tot en met 12 jaar. Tijdens alle vakantieperiodes is er van alles te doen voor kinderen. Ook de volwassenen worden niet vergeten. Zes dagen in de week is er een recreatieprogramma met veel wisselende activiteiten. Knutselen, sport en spel, theater, Herby de trein en een avondactiviteit. Persoonlijke aandacht voor de kids staat centraal op Camping Heino.

Veilig en overzichtelijk

Papa en mama kunnen met een fijn gevoel bij de caravan nog een kop koffie drinken en de krant lezen terwijl de kinderen naar de overdekte speeltuin gaan. De camping is namelijk erg overzichtelijk en voelt veilig aan.

Alle faciliteiten die u zoekt

De camping is middelgroot, maar heeft alle faciliteiten die u zoekt op de camping. Altijd kan er gezwommen worden in het overdekte zwembad. Bij mooi weer is er een klein kleuter- buitenzwembad en een kleine recreatieplas met zandstrandje. Er is een overdekte speeltuin waar de kinderen buiten spelen maar wel altijd droog of in de schaduw door de overkapping. Verder kunnen de kinderen zich uitleven op de skelters, in de pannakooi, in de speeltuinen, op het beachveld/sportveld en met het animatieteam. Als u niet wilt koken kunt u terecht in ons a la carte restaurant of de snackbar.

Voordelig arrangement

Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten. U krijgt namelijk één dag van ons gratis. U kunt al kamperen voor slechts € 26,50 per nacht voor 4 personen in de zomervakantie buiten de bouwvak. In de bouwvak periode kampeert u al voor slechts € 36,10 per nacht voor 4 personen.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds