Boeken
t/m
  • Kampeer voor de prijs van 2019
  • Iedere dag aankomst en vertrek mogelijk
  • Recreatie voor de kinderen

Vroegboekkorting 2020

Kamperen in het hoogseizoen met vroegboekkorting

Profiteer van onze vroegboekkorting! In 2020 kunt u kamperen voor de prijs van 2019 als u nu al uw vakantie vast legt! Is het u goed bevallen en wilt u in 2020 weer komen? Wij verwelkomen u graag weer. Laat op tijd aan ons weten als u voorkeur heeft voor een bepaalde plaats. Deze kunnen wij dan vast voor u in optie zetten.

  • Vroegboekkorting – gezinnen kamperen voor de prijs van 2019 in de zomer van 2020
  • Iedere dag aankomst en vertrek mogelijk
  • Leuk recreatieprogramma voor de kinderen

Kamperen met het gezin in Overijssel

Is het u en de kinderen zo goed bevallen bij ons op Camping Heino dat u volgend jaar weer wilt komen? Dan boeken wij graag weer een plaats voor u in de zomervakantie. Profiteer van onze vroegboekkorting. Hiervoor kunt u altijd even contact met ons opnemen door ons te bellen of te mailen. Als u niet bent geweest dit jaar kunt u alsnog profiteren van onze vroegboekkorting! Hoe eerder u dit vast legt hoe groter de kans is dat uw gewenste plaats nog vrij is voor de periode die u wilt verblijven. Het is mogelijk om de plaats in optie te zetten. Dit is geheel vrijblijvend. U ontvangt dan in oktober van ons een bevestiging. De betaling moet dan ook voor half december 2019 voldaan zijn. Dit geld ook voor de kampeerplaatsen met privé sanitair. Die zijn voor de zomervakantie van 2020 ook weer te boeken voor de prijs van 2019. Ook als u dit jaar geen gebruik heeft gemaakt van privé sanitair.

Volop vermaak voor de kids

Vaak horen wij ‘we hebben de kinderen zowat niet gezien, ze gaan zo lekker hun eigen gang’. Dat is natuurlijk heerlijk. Ook volgend jaar kunnen ze dan weer heerlijk hun eigen ding doen op een bekend terrein. Dit is zowel voor uzelf als de kinderen ideaal. Wie weet zijn de vakantie vriendjes en vriendinnetjes van dit jaar er volgend jaar ook wel weer. Ook in 2020 is er weer volop recreatie tijdens de zomervakantie. Natuurlijk kunnen Cootje, Wapper en Hummel niet ontbreken. Die zijn zeker weer aanwezig. Maar misschien wel het belangrijkste: de trein Herby. Ja, Herby is er ook weer met muziek, treinkapitein en Herby helpers.

Verken de omgeving

Bent u dit jaar vooral op de camping gebleven? Des te meer reden om volgend jaar weer te komen. De omgeving van Camping Heino is namelijk prachtig. Er is een diversiteit aan activiteiten voor jong en oud te beleven. Zo kunt u denken aan wandelen en fietsen, maar ook zeker voor kinderen. Bij de Sallandse Heuvelrug is een speelbos met speciale kinderroute. Verder zijn er in de omgeving veel pretparken. Ook bootje varen in Ommen of Zwolle is super leuk met de kinderen. Bij de receptie helpen wij u graag verder als u nog zoekt naar leuke activiteiten in de omgeving!

Contactformulier

Voor vragen kunt u altijd ons contactformulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Twee dagen hebben we er gestaan op de camping. Het zag er allemaal perfect uit, de grasvelden, de paden en het sanitair. - Mevrouw Ram - Gereisd met partner