Boeken
t/m
Zet nu met 5% korting de mooiste kampeerplaats of accommodatie vast
  • 5% korting
  • Iedere dag aankomst en vertrek mogelijk
  • Recreatie voor de kinderen

Vroegboekkorting 2020

Kamperen in het hoogseizoen met vroegboekkorting

Profiteer van onze vroegboekkorting! Een leuke manier om gebruik te maken van een vroegboekactie en op tijd te genieten van de voorpret. Een groot voordeel is ook dat u meer kans heeft om uw favoriete plaats in optie te zetten. Bovendien is dit handig wanneer u met vrienden of familie en meerdere tenten bij elkaar wilt staan. Op deze manier heeft u grotere kans dat u naast elkaar kunt staan. De korting is zelfs ook geldig voor accommodaties en niet alleen voor het kamperen. Daarbij profiteert u met 5% korting in sommige gevallen van een nog goedkopere prijs dan vorig jaar! Laat op tijd aan ons weten als u voorkeur heeft voor een bepaalde plaats. Deze kunnen wij dan vast voor u in optie zetten. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden.

  • Vroegboekkorting – boek met 5% korting; Pasen, meivakantie, laagseizoen (27 maart t/m 19 mei) en de zomervakantie van 2020 – geldig tot en met 30 november
  • Iedere dag aankomst en vertrek mogelijk
  • Leuk recreatieprogramma voor de kinderen
Download de brochure Bekijk de vroegboekactie

Waarom is het vroeg boeken zo ideaal?

  • Profiteer van 5% korting
  • Wilt u zeker zijn van de mooiste plaats? Zet hem dan nu vast
  • Nog geen verplichting. De optie kan tot en met 1 december gratis worden geannuleerd

Kamperen met het gezin in Overijssel

Wilt u met kinderen kamperen in Overijssel? Dan zit u bij Camping Heino goed. Onze kindvriendelijke camping is tijdens alle schoolvakanties gericht op kinderen tot en met 12 jaar. Er zijn dan vele activiteiten die het recreatieteam met veel plezier organiseert. Natuurlijk kunnen u en de kinderen tijdens alle vakanties en in het laagseizoen gebruik maken van alle andere faciliteiten zoals bijvoorbeeld het binnenzwembad op de camping en de overdekte speeltuin.

Profiteer nu van onze vroegboekkorting! Hoe eerder u dit vast legt hoe groter de kans is dat uw gewenste plaats nog vrij is voor de periode wanneer u wilt verblijven. Het is mogelijk om de plaats in optie te zetten. Dit is geheel vrijblijvend. U ontvangt dan in december van ons een bevestiging. De betaling moet dan ook voor half december 2019 voldaan zijn. Dit geldt voor de kampeerplaatsen, kampeerplaatsen met privé sanitair en accommodaties. Die zijn voor de zomervakantie van 2020 ook weer online te boeken. Ook als u dit jaar niet bij ons vakantie heeft gevierd profiteert u van de korting!

Boek met 5% korting Boek privé sanitair met 5% korting

Volop vermaak voor de kids

Vaak horen wij ‘we hebben de kinderen zowat niet gezien, ze gaan zo lekker hun eigen gang’. Dat is natuurlijk heerlijk. Dit is zowel voor uzelf als de kinderen ideaal. Ze maken al snel vakantie- vriendjes en vriendinnetjes om mee op te trekken. Ook in 2020 is er weer volop recreatie tijdens de zomervakantie. Natuurlijk kunnen Cootje, Wapper en Hummel niet ontbreken. Die zijn zeker weer aanwezig. Maar misschien wel het belangrijkste: de trein Herby. Ja, Herby is er ook weer met muziek, treinkapitein en Herby helpers.

Verken de omgeving

Bent u dit jaar vooral op de camping gebleven? Des te meer reden om volgend jaar weer te komen. De omgeving van Camping Heino is namelijk prachtig. Er is een diversiteit aan activiteiten voor jong en oud te beleven. Zo kunt u denken aan wandelen en fietsen, maar ook zeker voor kinderen. Bij de Sallandse Heuvelrug is een speelbos met speciale kinderroute. Verder zijn er in de omgeving veel pretparken. Ook bootje varen in Ommen of Zwolle is super leuk met de kinderen. Bij de receptie helpen wij u graag verder als u nog zoekt naar leuke activiteiten in de omgeving!

Boeken

Boek een kampeerplaats Boek een stacaravan Boek een chalet Eén week hoogseizoen Twee weken hoogseizoen Drie weken hoogseizoen

Contactformulier

Voor vragen kunt u altijd ons contactformulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Twee dagen hebben we er gestaan op de camping. Het zag er allemaal perfect uit, de grasvelden, de paden en het sanitair. - Mevrouw Ram - Gereisd met partner