Boeken
t/m
  • Leg jouw voorkeur gratis vast
  • Kosteloos wijzigen en annuleren tot 1 januari
  • Gratis omboeken

Vroegboeken 2021

Ervaar de voordelen van vroegboeken voor 2021 bij Camping Heino

Wilt u voor 2021 vast vroegboeken zodat u zeker bent van uw gewenste plaats? Dat kan! Twijfelt u nog wel door de situatie rondom corona? Geen zorgen, dat begrijpen wij. U kunt tot en met 1 januari gratis afzien van uw reservering. Wacht niet te lang met het vastleggen, want mede door vele omboekingen naar 2021 en veel vroeg boekers zijn vele periodes al aan het vol lopen.

Profiteer van:

  • Kosteloos wijzigen en annuleren tot en met 1 januari 2021
  • De eerste keuze voor de mooiste plaatsen en velden
  • Gratis omboeken
  • Boekingsvoorwaarde i.v.m. corona zijn hierop ook van toepassing

Let op: dit is geldig voor toeristische boekingen en niet voor vaste gasten. Daarnaast is het niet geldig op reeds gemaakte boekingen.

Kamperen met het gezin in Overijssel

Wilt u met kinderen kamperen in Overijssel? Dan zit u bij Camping Heino goed. Onze kindvriendelijke camping is tijdens alle schoolvakanties gericht op kinderen tot en met 12 jaar. Het recreatieteam organiseert vele activiteiten. Voor de vakanties hebben wij verschillende arrangementen. Natuurlijk kunnen u en de kinderen tijdens alle vakanties en in het laagseizoen gebruik maken van alle andere faciliteiten zoals bijvoorbeeld het binnenzwembad op de camping en de overdekte speeltuin.

Profiteer nu van onze vroeg-boek voordelen! Hoe eerder u een plaats vast legt hoe groter de kans is dat uw gewenste plaats nog vrij is voor de periode wanneer u wilt verblijven. Het is mogelijk nu te boeken online. U ontvangt dan in december van ons een bevestiging. Tot en met 1 januari kunt u er dan nog kosteloos annuleren. De aanbetaling van 40% moet dan voor 31 januari 2021 voldaan zijn.

Boek een kampeerplaats

Accommodatie huren op een camping in Overijssel

Comfortabel verblijven in een accommodatie op Camping Heino in Overijssel. Geniet van de rust in het laagseizoen en de gezellige drukte tijdens de vakanties. Alle accommodaties bieden boxspring bedden voor goed slaapcomfort. Verder hebben ze allemaal een eigen badkamer, ruimte zithoek, keuken en eethoek. De chalets en kampeerlodge beschikken over een vaatwasser. Iedere accommodatie heeft een eigen tuintje met de mogelijkheid om de auto te parkeren. Bij de chalets en de kampeerlodge is er nog een schuurtje om fietsen veilig en droog neer te zetten.

Bekijk onze accommodaties

Boek nu je vakantie voor 2021 op een camping in Overijssel

Camping Heino is een overzichtelijke kindercamping in een prachtige omgeving. De kinderen kunnen heerlijk hun eigen gang gaan doordat de sfeer gemoedelijk is. Daarnaast is het overzichtelijk en weten kinderen al snel de weg. Dit is zowel voor de kinderen als u ideaal. In 2021 is er tijdens de vakanties weer volop animatie voor de kinderen. In juni en september staat er een activiteitenprogramma voor senioren klaar. Terwijl de kinderen van de glijbaan afgaan kunt u baantjes trekken. Tijdens de warmere dagen vindt u afkoeling bij de kleine recreatieplas. Bij mooi en minder mooi weer kan er gespeeld worden in de overkapte en vele buiten speeltuinen. Er is verder een restaurant, snackbar en broodjes service aanwezig op de camping.

Bekijk onze arrangementen

Verken de omgeving

De omgeving van Camping Heino is namelijk prachtig. Er is een diversiteit aan activiteiten voor jong en oud te beleven. Zo kunt u denken aan wandelen en fietsen, maar ook zeker voor kinderen. Bij de Sallandse Heuvelrug is een speelbos met speciale kinderroute. Verder zijn er in de omgeving veel pretparken. Bezoeken van Hanzesteden als Zwolle, Deventer en Ommen. Cultuur opsnuiven bij kasteel het Nijenhuis in Heino. Heino is een klein maar gezellig dorpje op ongeveer 3,5 kilometer met meerdere restaurants en alle winkels die je nodig hebt.

Brochure ontvangen?

Bent u benieuwd naar onze camping en wat u allemaal kunt beleven? Download dan hier vast de brochure. Bij het aanvragen van de brochure schrijven wij u direct in voor de nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van leuke nieuwtjes en acties.

Vul het formulier hieronder in

Geef aan welke brochures u wilt ontvangen en geef uw e-mailadres opAlles wat je ziet op de website over de camping heino is ook werkelijk zo, vriendelijk, behulpzaam, beleefd , super schoon, leuk amimatie team, goed onderhouden - Teunissen van Manen - Gezin met oudere kinderen