Heeft u een vraag? Bel: 0572 - 391 564
Voorseizoen Beoordeling
Onze gasten beoordelen ons met een 9,8!
Boeken

Reserveren

t/m

Voorseizoen

Op Camping Heino kamperen is genieten met het hele gezin. U kunt zelfs met drie generaties genieten. Ideaal van het voorseizoen is dat u maar één keer de caravan neer hoeft te zetten en aan het eind van het voorseizoen pas weg hoeft te halen. Verder komt u lekker om te relaxen. Genieten met de hele familie, van opa en oma, papa en mama tot de kinderen.

Talloze voorzieningen

  • Groot overdekt zwembad met waterglijbaan van wel 27 meter
  • Grote overdekte speeltuin met zand ondergrond
  • Speeltuin met air trampoline
  • Beachvolleybal veld
  • Leuk animatieprogramma tijdens Pasen, meivakantie, hemelvaart en pinksterweekend
  • Actief animatieprogramma in de maand juni voor senioren
  • outdooractiviteiten waaronder, handboogschieten, klootschieten en pool xl
  • Gezellig restaurant De Remise waar u met een groep of met gezin kunt dineren
  • Vele fiets- en wandelroutes in een prettige omgeving

Verrassend veel comfort

U krijgt waar voor uw geld. U boekt een voorseizoen al voor het betaalbare bedrag van € 840,-. Dit tarief is inclusief: het aantal personen dat tot het huisgezin behoort, kampeermiddel, bijzettent max 8 m2, tv signaal, gebruik zwembad. Verbruik elektra 10 amp(2300 watt) indien mogelijk auto op het park. Iedere kw/H meer verbruik kost u € 0,38 per Kwh.

Het voorseizoen arrangement in 2019 is van 29 maart t/m 7 juli, u kunt dus genieten van 3,5 maand kamperen op een prachtige camping!

Vraag een gratis brochure aan!

Geweldig animatieprogramma!

Het voorseizoen is een heerlijke en rustige periode. U kunt op onze camping terecht voor een ontspannen en comfortabele vakantie. Daarnaast zijn er tijdens het voorseizoen ook een aantal vakantieperiodes; Pasen, Meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren. Deze periodes zijn altijd gezellig druk. Natuurlijk bieden wij dan ook een super leuk animatie programma. Vooral voor kinderen is dit een fantastisch programma. Ook zullen er activiteiten zijn voor andere doelgroepen op onze camping. Voor de senioren is er in de maand juni ook een actief recreatie programma. Activiteiten die georganiseerd worden zijn onder andere klootschieten, boogschieten, fietsbingo, jeu de boules en nog veel meer!

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons. Bel 0572-391564 of mail ons info@campingheino.nl over een voorseizoen plaats op Camping Heino. Natuurlijk kunt u ook gewoon een keer langskomen om een kijkje te nemen op onze camping.

Contactgegevens Camping Heino
Schoolbosweg 10
8141 PX HEINO

Tel: 0572 - 391 564
E-mail: info@campingheino.nl