Boeken
t/m
 • 3 maanden kamperen
 • Huisdier toegestaan
 • Ruime kampeerplaatsen

Voorseizoen

Voorseizoen kamperen op Camping Heino

Op Camping Heino kamperen is het genieten met het hele gezin. Een voorseizoen kamperen in Overijssel doet u bij Camping Heino. U kunt zelfs met drie generaties genieten. Ideaal van het voorseizoen is dat u maar één keer de caravan neer hoeft te zetten en aan het eind van het voorseizoen pas weg hoeft te halen. Verder komt u lekker om te relaxen. Genieten met de hele familie, van opa en oma, papa en mama tot de kinderen. Daarnaast is er op Camping Heino een overdekt zwembad wat een goede uitkomst is in het voorseizoen als het nog niet warm genoeg is om buiten te zwemmen.

Bekijk ons voorseizoen arrangement

Talloze voorzieningen

 • Groot overdekt zwembad met waterglijbaan van wel 26 meter
 • Grote overdekte speeltuin met zand ondergrond
 • Speeltuin met air trampoline
 • Beachvolleybal veld
 • Leuk animatieprogramma tijdens Pasen, meivakantie, hemelvaart en pinksterweekend
 • Actief animatieprogramma in de maand juni voor senioren
 • outdooractiviteiten waaronder, handboogschieten, klootschieten en pool xl
 • Gezellig restaurant De Remise waar u met een groep of met gezin kunt dineren
 • Vele fiets- en wandelroutes in een prettige omgeving

Verrassend veel comfort

U krijgt waar voor uw geld. U boekt een voorseizoen al voor het betaalbare bedrag van € 865,-. Dit tarief is inclusief: het aantal personen dat tot het huisgezin behoort (wonend op hetzelfde adres), kampeermiddel, bijzettent max 8 m2, tv signaal, gebruik zwembad. Verbruik elektra 10 amp(2300 watt) indien mogelijk auto op het park. Iedere kw/H meer verbruik kost u € 0,38 per Kwh.

Het voorseizoen arrangement in 2020 is van 27 maart t/m 5 juli, u kunt dus genieten van 3,5 maand kamperen op een prachtige camping!

Download de brochure Download de brochure voor senioren en opa en oma

Vroegboekkorting

Als u nu uw voorseizoen voor 2020 vast zet, dan betaald u slechts de prijs van 2019. U betaald dan € 840,- en profiteert van alle bovengenoemde faciliteiten. U kunt uw voorseizoen nu in optie zetten, telefonisch of via de mail, en rond eind november/begin december nemen wij contact met u op. Op dat moment kunt u nog beslissen of u het voorseizoen wel of niet definitief wilt boeken. Dit is geheel vrijblijvend.

Geweldig animatieprogramma!

Het voorseizoen is een heerlijke en rustige periode. U kunt op onze camping terecht voor een ontspannen en comfortabele vakantie. Daarnaast zijn er tijdens het voorseizoen ook een aantal vakantieperiodes; Pasen, Meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren. Deze periodes zijn altijd gezellig druk. Natuurlijk bieden wij dan ook een super leuk animatieprogramma. Vooral voor kinderen is dit een fantastisch programma. Ook zullen er activiteiten zijn voor andere doelgroepen op onze camping. Voor de senioren is er in de maand juni ook een actief recreatie programma. Activiteiten die georganiseerd worden zijn onder andere klootschieten, boogschieten, fietsbingo, jeu de boules en nog veel meer!

Contactformulier

Voor vragen kunt u altijd ons contactformulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Mooie camping met leuke dingen voor de kids. De kids hebben zich prima vermaakt dit voor seizoen dus wij ook. Volgend jaar gaan we het hele seizoen.... - Familie Heuver - gezin met ouder kinderen