Voorseizoen camping Heino
t/m

Voorseizoen kampeerplaats

Bent u op zoek naar een voorseizoen kampeerplaats? Wilt u een vierenhalve ster camping met veel voorzieningen voor u en uw hele gezin? Neem eens een kijkje in het aanbod van Camping Heino. U boekt een voorseizoen tegen een aantrekkelijk tarief. Bovendien zijn er veel voorzieningen waardoor u kunt genieten van een onbezorgde vakantie!

U boekt een voorseizoen kampeerplaats voor € 840,- Dit is een heel aantrekkelijke prijs!

De voorzieningen voor u op een rijtje!

  • Groot overdekt zwembad met waterglijbaan van wel 27 meter
  • Groot overdekte speeltuin met zand ondergrond
  • Speeltuin met air trampoline
  • Beachvolleybal veld
  • Leuk animatie programma tijdens Pasen, meivakantie, hemelvaart en pinksterweekend
  • outdooractiviteiten waaronder, handboogschieten, Laddergolf, klootschieten, pool xl
  • Gezellig restaurant De Remise waar u met een groep of met gezin kan dineren
  • Vele fiets en wandel routes in een prettige omgeving

U ervaart  verrassend veel comfort op een voorseizoen plaats camping!

Bij Camping Heino krijgt u waar voor uw geld. U boekt bij ons een voorseizoen kampeerplaats (comfort) namelijk al voor het betaalbare bedrag van € 840,00. Dit tarief is inclusief: het aantal personen dat tot het huisgezin behoort, kampeermiddel, bijzettent max 8 m2, tv signaal, gebruik zwembad. Verbruik elektra 10 amp(2300 watt) warm water, douche en indien mogelijk auto op het park. iedere kw/H meer verbruik € 0,38 per Kwh.
Het voorseizoen arrangement in 2019 is van 29 maart t/m 7 juli, u kunt dus genieten van 3,5 maand kamperen op een prachtige camping!

Vraag een gratis brochure aan!

Geniet tijdens de vakantieperiodes van het voorseizoen van een geweldig animatieprogramma!

Het voorseizoen is een heerlijke en rustige periode. U kunt dus bij onze camping terecht voor een ontspannen en comfortabele vakantie. Daarnaast zijn er tijdens het voorseizoen ook een aantal vakantieperiodes; Pasen, Meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren. Deze periodes zijn altijd gezellig druk. Natuurlijk bieden wij dan ook een super leuk animatie programma. Vooral voor kinderen is dit een fantastisch programma. Ook zullen er activiteiten zijn voor andere doelgroepen op onze camping.

Neem contact op met ons en bespreek de mogelijkheden voor een voorseizoen kampeerplaats. Natuurlijk kunt u ook gewoon een keer langskomen om een kijkje te nemen op onze camping. Bekijk onze voorseizoen plaats camping,

Bel 0572-391564 of mail ons info@campingheino.nl over een voorseizoen plaats camping!

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds