Senioren programma camping Heino
t/m

Senioren programma

Camping Heino is een prachtige en gemoedelijke camping in Overijssel! Op onze camping in Overijssel beleeft u een ontspannen vakantie. Camping Heino is geschikt voor gezinnen met jonge kinderen tot 12 jaar of opa’s en oma’s met of zonder kleinkinderen, voor degene die van een ontspannen vakantie houdt! Op onze camping kunt u  ontspannen. Ook worden er veel activiteiten georganiseerd. Voor jong en ouder. Er is een professioneel recreatie team dat vooral met de kinderen van vier tot twaalf jaar knutselt, sport en spel, meeleef theater speelt en nog vele activiteiten die de kinderen leuk vinden. Ook hebben we een  senioren programma. Hier besteden we veel aandacht aan.

Wat houdt z’n senioren programma dan in?

In de maand juni en september als er vooral senioren kamperen is er een senioren programma. Gasten die komen krijgen hier uitleg over. Kunnen mee doen met dat wat ze leuk vinden of zin in hebben. Niets moet maar alles mag. Er is iedere dag een activiteit gepland. Voor een aantal activiteiten moet men zich opgeven en een aantal kunnen mensen zo heen gaan. Dan moet u denken aan aquajoggen, jeu de boules, klootschieten, fietstocht, barbecue, musea bezoek, muziek avond, optreden van folkloristische dansgroep. Dit is een greep uit het senioren programma die gedaan worden. Wat we van de gasten terug horen is dat het zo gezellig is. Met elkaar iets ondernemen. Alles is vooraf geregeld door de camping. Je leert veel nieuwe mensen kennen. Mooie verhalen van elkaar horen.

Ons doel is uw thuisgevoel!

De omgeving van camping Heino is prachtig. Met de vele kastelen, bosrijke omgeving en vele mogelijkheden voor fietsen en wandelen wordt uw vakantie op onze gemoedelijke camping in Overijssel een groot succes! Voor de kinderen is er een animatieprogramma waardoor ook uw kinderen of kleinkinderen een super vakantie beleven.

Graag heten wij u welkom op onze gemoedelijke maar zeker ook actieve camping in Overijssel!

Familie van der Burg en medewerkers.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds