Vakantiehuis t schoolbos Heino
t/m

Vakantiehuis

Een luxe vakantiehuis voor veertien personen!

Aan de rand van Heino bevindt zich een prachtige vakantiehuis. U kunt van een heerlijke vakantie genieten met de hele familie. Geschikt voor 14 personen. Waar u boven 6 twee persoon slaapkamers met badkamer en toilet heeft. Beneden één slaapkamer voor twee personen met badkamer met toilet.  Deze badkamer is ook geschikt voor mindervalide. Alle slaapkamers hebben losse bedden die tegen elkaar aan staan. Het vakantiehuis is gerenoveerd in 2018. Voldoet aan alle eisen van de tegenwoordige tijd. Eigen parkeerplaats, sauna, bbq, Wifi, skelters, spelletjes. Met een gezellige living met haard en open keuken kan iedereen bij elkaar zijn.

Faciliteiten die er aanwezig zijn!

  • 7 slaapkamers met allen een badkamer en toilet boven
  • 1 slaapkamer beneden met badkamer en toilet eventueel voor mindervalide
  • Bedlinnen en handdoeken
  • luxe keuken met spoeleiland, cooker, inductie kookplaat, magnetron, vaatwasser, oven, grote koelkast
  • Hand/theedoeken vaatdoekjes etc
  • Open haard, televisie en Wifi
  • Sauna
  • Barbecue
  • Grote tuin met terras, speel attributen voor kinderen

Eindeloos genieten in de luxe keuken!

De luxe keuken is van alle gemakken voorzien. Met elkaar koken brengt een fijn familie gevoel tot stand. Daarna aan tafel om te eten. Gezellig spelletjes doen in de woonkamer aan de grote tafel. Ook daar is het vakantiehuis ideaal voor. Er is natuurlijk ruimte om televisie te kijken, maar ook gezellig bij de haard te zitten met een drankje.

Een sauna om lekker in bij te komen

Er is een heerlijke sauna in het vakantiehuis aanwezig. Hier kunt u ontspannen en van de rust genieten. Alleen of met een aantal familieleden even tot rust komen.

Wat een ruimte om het vakantiehuis.

Uw auto’s kunt u parkeren op een eigen parkeerplaats. Een grote tuin met veel ruimte voor spelletjes en relaxen. Een bbq mag natuurlijk niet ontbreken bij het vakantiehuis. Met de hele familie genieten onder het genot van een drankje en een hapje eten. Bij praten over de dagelijkse dingen en het leven. De kinderen kunnen lekker skelteren, rennen, springen, tikkertje doen.

Leuke activiteiten ondernemen!

Als u het vakantiehuis uit stapt kunt u wandelen over de landwegen van Heino. Er zijn een aantal wandelroutes die hier ook beginnen. Dus gezellig met de familie erop uit. In overleg bij de receptie van de naast gelegen camping kunt u afspraken maken over de faciliteiten die er aanwezig zijn. Zoals een overdekt zwembad, outdoor spelen, o.a. klootschieten, jeu de boules, pool XL, laddergolf, fietsen huren.

Een vakantiehuis om nooit te vergeten!

nieuwsgierig? bel dan met 0572391564

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds