Vakantie Zwolle Camping Heino
t/m

Vakantie Zwolle

Wilt u op vakantie naar Zwolle? Verblijf dichtbij in Heino

Zwolle is een echte nostalgische stad. De stad kent mooie authentieke panden, smalle leuke straatjes, hippe winkels en barretjes, een gezellige sfeer en een mooie gracht op de stad. Een vakantie in of bij Zwolle is zeker de moeite waard. Verblijven in de drukke stad is alleen niet voor iedereen ideaal. Op 18 kilometer afstand van het centrum van Zwolle vindt u het plaatsje Heino. Een dorp van ongeveer zeven duizend inwoners. Een gezellige dorpskern met daaromheen veel boerderijen en landgoederen. De natuur is er prachtig. Op zo’n 3,5 kilometer van het dorp vindt u Camping Heino. Een echte familiecamping. Bent u van plan Zwolle te bezoeken? Kom dan eens bij ons langs! U kunt bij ons kamperen en een accommodatie huren.

Vanaf Camping Heino naar Zwolle tijdens de vakantie

Vanaf de camping rijdt u in 15 minuten richting Zwolle. De vele parkeermogelijkheden maken het makkelijk om in Zwolle te vertoeven. Vanaf Heino rijdt er ook een trein in 10 minuten naar Zwolle. Ideaal! Een andere mogelijkheid is om de fiets te pakken. Vanaf de camping gaan er meerdere routes richting Zwolle. Fietsen naar Zwolle is prachtig! Routes langs het water, door landerijen en langs landgoederen. Heel goed te doen met een elektrische fiets, dan kunt u de routes zelfs uitbreiden. Maar ook met een gewone fiets is het goed te doen richting de Hanzestad Zwolle.

Wat is er te doen voor de kinderen op de camping bij Zwolle?

Voor de kinderen wordt er van alles georganiseerd tijdens de vakantie. Er is een professioneel animatieteam verzorgd dagelijks leuke activiteiten van ’s ochtends tot in de avond. Om tien uur begint het spektakel met een dansje en daarna lekker knutselen. Vervolgens kunnen de kinderen zich ’s middags uitleven bij het sport en spel. Om half zeven rijdt het treintje Herby over de camping. Die haalt alle kinderen op om naar het theater te gaan. Daar vindt dan het theater meeleef spektakel plaats. Altijd gezellig voor jong en oud tijdens de vakantie. Verder vermaakt iedereen zich in het overdekte zwembad, de kleine recreatieplas, overdekte speeltuin, jeu de boules banen, pannakooi en vele andere speeltuinen. Als u even wilt uitrusten kunt u plaats nemen op het terras van De Remise. Hier serveren wij lunch en diner en kunt u altijd een kop koffie of drankje drinken. Afhalen is mogelijk in de snackbar.

De omgeving van Zwolle en uitstapjes

De omgeving van Zwolle en Camping Heino is onwijs groen. Een rustige maar levendige omgeving. Voor jong en oud is er van alles te doen. U kunt naar het pretpark Hellendoorn, Dinoland of Slagharen met de kinderen voor een hele dag plezier. Voor de kleinere kinderen is speeltuin de flierefluiter heel leuk tijdens u vakantie Zwolle. Deze speeltuin is uitgeroepen tot leukste uitje van Overijssel! Zeker de moeite waard dus. Een bezoek aan de Hanzestad in Zwolle is ook erg leuk. Varen door de grachten, wandelen door de stad of op het terras een drankje drinken in het centrum.

Nieuwsgierig geworden boek u vakantie dan op Camping Heino!

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds