Boeken
t/m

  Vakantie Zwolle

  Vakantie Zwolle, gezellig de stad, maar dicht bij de dorpen

  Een oude stad met veel nostalgie is Zwolle. Zeker zo leuk om er vakantie Zwolle van te maken. Op z’n tien kilometer afstand vindt u het plaatsje Heino. Een dorp van ongeveer zeven duizend inwoners. Een gezellige dorpskern met daarom heen veel boerderijen landgoederen en mensen die buitenaf wonen. U vakantie Zwolle kunt u daar prima doen.

  Wat kan ik verwachten  op Camping Heino?

  Als u op Camping Heino staat met u caravan voor u vakantie Zwolle hoeft u zich niet te vervelen. De velden zijn groot en goed onderhouden. De camping plaatsen zijn royaal. Bij verschillende velden kunt u de auto achter het veld parkeren. Dit geldt niet overal. Op de meeste velden staat één of meer speelattributen. Het toiletgebouw is goed onderhouden en wordt twee tot drie keer per dag schoongemaakt.

  Wat is er te doen voor de kinderen op de camping?

  Voor de kinderen wordt er van alles georganiseerd tijdens de vakantie Zwolle. Er is een professioneel animatie team. Om tien uur begint het spektakel met een dansje en daarna lekker knutselen. Vervolgens kun je je ’s middags uitleven bij het sport en spel. Om half zeven rijdt het treintje Herby over de camping tijdens de vakantie Zwolle. Die haalt alle kinderen op om naar het theater te gaan. Daar vindt dan het meeleef spektakel plaats. Altijd gezellig voor jong en oud tijdens de vakantie Zwolle.

  Zijn er uitstapjes in de buurt van Zwolle

  U kunt naar het pretpark Hellendoorn. Slagharen is voor veel kinderen een hele dag plezier. Voor de kleinere kinderen is speeltuin de flierefluiter heel leuk tijdens u vakantie Zwolle. Verder is er op Camping Heino tijdens u vakantie Zwolle van alles te doen. In de avond worden er marshmallows gebakken en kunnen de kinderen klimmen op een klimmuur van negen meter hoog. Uiteraard onder professionele begeleiding.

  Nieuwsgierig geworden boek u vakantie dan op Camping Heino!