Boeken
t/m
  • Animatie tijdens Paasvakantie
  • Paasbrunch 1e en 2e Paasdag
  • Overdekt zwembad

Pasen

Kamperen en accommodaties boeken tijdens Pasen bij Camping Heino

Met Pasen kunt u heerlijk kamperen op Camping Heino. Een lang weekend om er even met het gezin tussenuit te gaan van 1 t/m 5 april. Het weer is al aangenaam om te kamperen. Daarnaast verhuren wij op Camping Heino ook accommodaties tijdens Pasen. Accommodaties die wij verhuren zijn een kampeerlodge, chalets basic en chalets basic plus, stacaravans basic en stacaravan basic plus en trekkershuisjes.

Tijdens Pasen is er een actief recreatieprogramma op de camping. De kinderen kunnen paaseieren zoeken, meedoen met spelletjes, in de trein Herby mee naar het theater en leuke avonturen beleven met Wapper en Hummel.

Bekijk onze Paas-arrangementen

Oneindig vakantie vieren

Als u komt kamperen kunt u natuurlijk gebruik maken van onze vele faciliteiten. De dag starten met een frisse duik in het zwembad of roetsjen van de glijbaan. Verder is de overdekte speeltuin ideaal bij minder mooi weer of juist als de zon heel scherp is. Verder is er een beachveld, jeu de boules banen, restaurant De Remise, snackbar, kleine recreatieplas, centrale speelplaats met airtrampoline, animatie, pannakooi en op bijna ieder veld is er een speelattribuut. Ook zijn er nog outdoor activiteiten die u kunt huren zoals klootschieten, Pool XL en laddergolf. Voor de jeugd is er een jeugdruimte waar ze gratis gebruik kunnen maken van WiFi. Ook op het centrale deel van de camping heeft u gratis WiFi. Op de plaats kunt u een code aanschaffen voor de WiFi.

Paasbrunch in Overijssel bij Camping Heino

Op 1e en 2e paasdag hebben wij in De Remise een uitgebreide brunch van 11:00-14:00. De brunch heeft een heel afwisselend menu met een broodassortiment, koude en warme gerechten en ter afsluiting een dessertbuffet. Drankjes als koffie, thee, jus d’orange, melk, karnemelk en ranja zijn inclusief. Bekijk hieronder het menu van 2020 om een idee te krijgen van de brunch!

Bekijk het menu van de Paasbrunch

Activiteiten in de omgeving

Tijdens Pasen worden er in Overijssel diverse activiteiten georganiseerd. Activiteiten die leuk zijn voor jong en oud. Voorgaande jaren werd er in Heino een groot Paasvuur georganiseerd. Veel van het hout op het paasvuur is afkomstig van de camping. Voel de warmte van het grote vuur en drink gezellig een drankje met vrienden. Verder is er ook een tent met muziek. Ieder jaar weer een groot spektakel en succes waar vele mensen op af komen. Bent u er ook bij?

Brochure downloaden

Download de brochure Download de brochure voor senioren en opa en oma

Wilt u komen kamperen of een accommodatie huren tijdens Pasen? Geniet dan ook van onze heerlijke paasbrunch. U kunt online reserveren of ons bellen of mailen. Bel ons dan 0572391564 of mail naar info@campingheino.nl. Wij helpen u graag verder bij het zoeken van de, voor u, ideale accommodatie! Als u twijfelt kunt u altijd een plaats in optie zetten of na 4 dagen nog vrijblijvend annuleren.

Er is hier heel veel te doen qua activiteiten voor de kids, waar je als volwassene ook mee aan kan doen. - Mevrouw Lok - gezin met jongen kinderen