kamperen Camping Heino
t/m
Animatieprogramma
Overdekt zwembad
15% korting

Vakantie in Overijssel tijdens Pasen

Paasweekend accommodatie of kamperen

Met Pasen kunt u heerlijk kamperen op Camping Heino.  Een lang weekend met het gezin er tussenuit met Pasen. Klinkt u dat goed in de oren? Het weer is vaak al aangenaam om te kamperen. Daarnaast verhuren wij op Camping Heino ook accommodaties tijdens Pasen. Het Pasen arrangement loopt van donderdag 14 april tot en met maandag 18 april 2022. Voor slechts € 116,00 kampeert u het hele Paasweekend. De prijzen voor de accommodaties volgen later.

Accommodaties die wij verhuren zijn een kampeerlodge, glamping blokhut, chalets 4 personen en chalets 5 of 6 personenstacaravans 4 personen en stacaravan 5 personen en trekkershuisjes. Tijdens Pasen is er een actief recreatieprogramma op de camping. De kinderen kunnen paaseieren zoeken, meedoen met spelletjes, in de trein Herby mee naar het theater en leuke avonturen beleven met Izzy, Elle en Otto.

 

Boek hier uw paasarrangement

Uitgebreid faciliteiten aanbod

Zwemmen, spelen en eten

Als u komt kamperen kunt u natuurlijk gebruik maken van onze vele faciliteiten. De dag starten met een frisse duik in het zwembad of roetsjen van de glijbaan. Verder is de overdekte speeltuin ideaal bij minder mooi weer of juist als de zon heel scherp is. Wat dacht u van een potje jeu de boules op 1 van onze banen, lekker eten bij restaurant De Remise of de snackbar.

Spelen bij de kleine recreatieplas of op de centrale speelplaats met airtrampoline. Het animatieteam is aanwezig. Daarnaast is er op bijna ieder veld is er een speelattribuut. Naast de faciliteiten op de camping, kunt u outdoor activiteiten huren zoals klootschieten, Pool XL en laddergolf.

Voor de jeugd is er een jeugdruimte waar ze gratis gebruik kunnen maken van WiFi. Ook op het centrale deel van de camping heeft u gratis WiFi. Voor WiFi op de kampeerplaats of in de accommodatie kunt u een code aanschaffen voor de WiFi. Dit kan bij de receptie.

Alle faciliteiten op een rijtje

Paasbrunch

Geniet met het hele gezin op 1e paasdag

Eerste paasdag organiseren we een heerlijke paasbrunch. De brunch bestaat uit een uitgebreid warm- en koudbuffet. En als kers op de taart is er ook een dessertbuffet.

En dat slechts voor € 24,95 per persoon. Kinderen tot 12 jaar € 12,95. En kinderen tot 3 jaar zijn gratis.

Kom je ook genieten van al dit lekkers? Meld je dan voor donderdag 14 april aan per mail info@zaalrestaurantderemise.nl of bel 0572-391564.

Inhoud paasbrunch

Paaseieren zoeken

Dé favoriete activiteit bij de kinderen. In het bos of de overdekte speeltuin start de zoektocht. Wie vindt het zilveren of gouden ei?

Paasbrunch

Ieder jaar organiseren wij een paasbrunch op 1e paasdag in de Remise

Overdekt zwembad

Het hele jaar door zwemplezier in ons overdekt zwembad. Lekker baantjes trekken of roetsjen van onze 26 meter lange glijbaan. Plezier voor jong en oud.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds