kamperen Camping Heino
t/m
Animatieprogramma
Overdekt zwembad
15% korting

Vakantie in Overijssel tijdens Pasen

Paasweekend accommodatie of kamperen

Met Pasen kunt u heerlijk kamperen op Camping Heino.  Een lang weekend met het gezin er tussenuit met Pasen. Klinkt u dat goed in de oren? Het weer is vaak al aangenaam om te kamperen. Daarnaast verhuren wij op Camping Heino ook accommodaties tijdens Pasen.

Accommodaties die wij verhuren zijn een kampeerlodge, glamping blokhut, chalets basic en chalets basic plusstacaravans basic en stacaravan basic plus en trekkershuisjes. Tijdens Pasen is er een actief recreatieprogramma op de camping. De kinderen kunnen paaseieren zoeken, meedoen met spelletjes, in de trein Herby mee naar het theater en leuke avonturen beleven met Izzy, Elle en Otto.

Wilt u weten welke mogelijkheden er nog zijn of wilt u boeken voor 2022? Mail ons info@campingheino.nl of bel 0572 – 39 15 64. We helpen u graag!

 

Uitgebreid faciliteiten aanbod

Zwemmen, spelen en eten

Als u komt kamperen kunt u natuurlijk gebruik maken van onze vele faciliteiten. De dag starten met een frisse duik in het zwembad of roetsjen van de glijbaan. Verder is de overdekte speeltuin ideaal bij minder mooi weer of juist als de zon heel scherp is. Wat dacht u van een potje jeu de boules op 1 van onze banen, lekker eten bij restaurant De Remise of de snackbar.

Spelen bij de kleine recreatieplas of op de centrale speelplaats met airtrampoline. Het animatieteam is aanwezig. Daarnaast is er op bijna ieder veld is er een speelattribuut. Naast de faciliteiten op de camping , kunt u outdoor activiteiten huren zoals klootschieten, Pool XL en laddergolf.

Voor de jeugd is er een jeugdruimte waar ze gratis gebruik kunnen maken van WiFi. Ook op het centrale deel van de camping heeft u gratis WiFi. Op de plaats kunt u een code aanschaffen voor de WiFi. Dit kan bij de receptie.

Paaseieren zoeken

Dé favoriete activiteit bij de kinderen. In het bos of de overdekte speeltuin start de zoektocht. Wie vindt het zilveren of gouden ei?

Paasbrunch

Ieder jaar organiseren wij een paasbrunch op 1e en 2e paasdag. I.v.m. Corona kan het ook zijn dat wij Paasontbijt bij de u op de plaats brengen.

Overdekt zwembad

Het hele jaar door zwemplezier in ons overdekt zwembad. Lekker baantjes trekken of roetsjen van onze 26 meter lange glijbaan. Plezier voor jong en oud.