Vakantie Overijssel met kinderen
t/m

Vakantie Overijssel

Vakantie Overijssel!

Op zoek naar een leuke vakantie bestemming. Vakantie Overijssel is er zo één. Genieten van rust, ruimte, ontspanning, lekker eten, streekproducten. Eigenlijk te veel om op te noemen.

Naar de camping in Overijssel, gezellig met elkaar zijn!

Boek een vakantie Overijssel bij Camping Heino! Grote camping plaatsen, een gemoedelijke sfeer. Restaurant, overdekt zwembad, overkapte speeltuin, broodjes bakken, handboogschieten, klimtoren, en nog veel meer speelmogelijkheden. Een leuk animatie team dat in alle schoolvakanties actief is.

Waarom zou ik dan juist hier naartoe gaan?

De grasvelden zijn groen en goed onderhouden. De plaatsen zijn ruim en autovrij. Kinderen hebben veel ruimte en er is een leuk speeltoestel.  De toiletgebouwen zijn goed onderhouden bij vakantie Overijssel, en worden in de vakanties twee tot drie keer per dag schoongemaakt door de schoonmaakdienst bij u vakantie Overijssel.

lekker ontspannen en uit eten op de camping!

Er bevindt zich een gezellig terras bij het restaurant met aansluitend een mooie speeltuin bij u vakantie Overijssel. Met de kinderen eten is ontspannen, die kunnen tussentijds buiten spelen. Ook de kinderen krijgen een amuse van de bediening. Wat een verrassing z’n vakantie Overijssel. Voor de kinderen zijn er verschillende kindermenu’s op leuke fleurige broden. U heeft de tijd om samen bij te kletsen. Het is gewoon fijn bij vakantie Overijssel.

Activiteiten die op de camping plaatsvinden!

Zelfs de camping eigenaar is druk met activiteiten. Hij verzorgt het klimmen en handboogschieten op vakantie Overijssel. Ieder avond rijdt hij met Herby het treintje over de camping om alle kinderen op te halen. Hij brengt ze dan naar het theater. Iedere dag mag er een kindje mee voor in Herby. Die mag bij iedere halte bellen. En instappen maar bij vakantie Overijssel.

Boek nu een vakantie bij camping Heino in Overijssel, mail naar info@campingheino of bel 0572-391564