Vakantie op Camping Heino in Overijssel
t/m

Vakantie op Camping Heino

Vakantie op Camping Heino met kids


In het oosten van Nederland, de provincie Overijssel, vindt u het kleine gezellige dorpje Heino. Op 3,5 kilometer van het centrum ligt Camping Heino. Tussen de weilanden en de bossen. Een heerlijke rustige plek. Om de camping heen kunt u genieten van rust en de mooie natuur. Ook op de camping is dit mogelijk buiten de vakantieperiodes. Tijdens de vakantieperiodes is de camping een bruisende plek voor jong en oud. Vakantie op Camping Heino viert u met de kinderen of met de kleinkinderen. Natuurlijk kunt u buiten de vakantieperiodes ook heerlijk samen genieten van de rust.

Kamperen met kinderen in Overijssel

Op een kindvriendelijke en gemoedelijke camping kamperen kan zeker bij Camping Heino. In juli en augustus of tijdens de vakanties als mei, hemelvaart en Pinksteren is volop genieten geblazen. Er is dan een actief recreatieprogramma. 6 dagen in de week is er animatie voor jong en oud. Daarnaast kunnen de kinderen zich ook nog vermaken met alle voorzieningen op de camping zoals het binnenzwembad, de overdekte speeltuin, de pannakooi, de kleine recreatieplas en de vele speeltuinen! Bent u benieuwd naar onze actieve familiecamping in Heino? Bekijk hieronder dan alvast de sfeerimpressie.

Download de brochure Download de brochure voor senioren en opa en oma

Camping Heino recreatie vlog

De meiden van de recreatie maken in het hoogseizoen iedere week een leuke vlog van de week. Hierin filmen ze een aantal activiteiten en leuke momenten van de week. Bekijk hieronder de vlog van week 29 op Camping Heino.

Kamperen op comfort plus plaatsen

Alle plaatsen op de camping zijn comfort plus plaatsen. Iedere plaats is erg ruim opgezet net zoals de velden. U heeft:

  • 10 ampère stroom,
  • Eigen tv aansluiting,
  • Eigen rioolafvoer en een
  • Koud water kraan naast de caravan of tent

Kamperen met comfort maakt de vakantie net wat gemakkelijker. Verder is er op bijna ieder veld een speeltoestel voor de kinderen. Zo kunt u genieten van uw kids terwijl u ook geniet van uw koffie in de ochtend. Ideaal toch? Vakantie op Camping Heino is genieten voor de hele familie.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds