Hondencamping in Overijssel - Camping Heino
t/m

Vakantie met hond

Wilt u op vakantie met hond?

Bij Camping Heino is dit geen probleem. U kunt bij ons gerust op vakantie met hond. Uw vakantie wordt nog leuker wanneer u uw hond mee kunt nemen tijdens uw vakantie met hond!

Ooit van een hondenuitlaat laan gehoord? Jawel bij Camping Heino!

U kunt met uw hond terecht op onze ruime kampeervelden. Uw vakantie met hond is compleet bij Camping Heino. De omgeving van de camping is prachtig en er zijn volop mogelijkheden om tijdens uw vakantie te gaan wandelen. Om de vakantie met hond voor iedereen aangenaam te houden heeft u aan de overzijde van de camping de mogelijkheid om uw hond uit te laten. Hier is een speciale route gemaakt waar u met uw hond kunt wandelen. Een hondenuitlaat laan. Hierdoor wordt uw vakantie nog leuker. U kunt natuurlijk ook heerlijk fietsen tijdens uw vakantie met hond. Neem uw hond mee wanneer u gaat fietsen! Ga bijvoorbeeld heerlijk naar de Lemelerberg!

Grote kampeervelden met goed onderhouden sanitair!

Natuurlijk kunt u tijdens uw vakantie met hond gebruik maken van alle voorzieningen. Kom bijvoorbeeld heerlijk zwemmen en neem deel aan de leuke activiteiten. U hoeft zich zeker niet te vervelen bij Camping Heino. De kampeervelden bij Camping Heino zijn prachtig en het sanitair is schoon en zeer goed onderhouden. Een vakantie met hond bij Camping Heino wordt absoluut een groot succes!

Er zijn regels waar u zich als hondenbezitter aan moet houden

Honden zijn op onze camping van harte welkom alleen dient u tijdens uw vakantie met hond uw hond aangelijnd te houden op onze camping.

Wat is er nog meer te doen op de camping?

Tijdens uw vakantie met hond hoeven ook de kinderen zich niet te vervelen. Op de kampeervelden zijn vele speeltoestellen aanwezig, er is een overdekte speeltuin, prachtig overdekt zwembad en een geweldig animatieprogramma. Uw vakantie met hond is bij Camping Heino voor jong en oud een geweldige belevenis.

Wij wensen u alvast een hele fijne vakantie met hond. Graag heten wij u welkom bij Camping Heino.