Vakantie in juni en september in Overijssel
t/m

Vakantie in September

Ook genieten van een Vakantie in september in Overijssel bij Camping Heino!

Wat zegt u daar van een Vakantie in september. Een hele maand weg van huis. Lekker met u caravan er op uit. Bij Camping Heino is er een gezellig arrangement voor een Vakantie in september. Al jaren geleden is er meer aandacht besteed aan de 50+ gasten. Z’n zeven jaar geleden kwamen er bij een Vakantie in september een aantal caravans. Aan de verhalen van de gasten te horen begrepen wij dat er een goede doelgroep voor 50+ was.

Hier zijn we als Camping Heino mee aan de slag gegaan. Wij wilde de Vakantie aantrekkelijker maken. Er is voor de Vakantie in september een recreatie programma gemaakt. Wat een groot succes is. De Vakantie in september word door steeds meer 50+ gasten bezocht.

We zien ook het herhalingsbezoek van gasten die voorgaande jaren de Vakantie in september hebben bezocht, en dan jaar op jaar terug komen. Doordat de Vakantie in september zo gezellig is nemen deze 50+ gasten nieuwe 50+ gasten mee. Die komen dan ook de Vakantie in september bij Camping Heino doorbrengen.

De activiteiten die verzorgd worden voor de gasten op de Vakantie in september zijn er velen. U moet hierbij denken aan twee keer per week aqua joggen. Dit word gegeven door een gediplomeerd instructeur. Deze dame is al bij vele gasten bekend, daar ze jaren de recreatie voor Camping Heino heeft verzorgd.

Er word fietsbingo met aansluitend een barbecue georganiseerd in de Vakantie in september. Jeu de boules word iedere avond gespeeld.  fietstochten, excursies. De 50+ gasten kunnen ook de eigen ideeën ventileren. Als het in de Vakantie in september een dag is dat het weer het niet toe laat om te fietsen, kunnen de gasten in de Remise om te biljarten, darten, kaarten, sjoelen enz. Gasten hebben het gevoel dat ze weer thuis komen op de Vakantie in september bij Camping Heino.

 

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds