Vakantie in Overijssel Camping Heino Salland
t/m

Vakantie in Salland

Vakantie in Salland, uw vakantie was nog nooit zo leuk!

Salland wordt steeds populairder onder de mensen. Meer vakantie gasten weten vakantie in Salland te vinden. Het is een prachtig gebied in Overijssel. Veel natuur, rust, ruimte, cultuur en gemoedelijkheid.

Wat kun je beleven in Salland?

Op een vakantie in Salland kun je bij komen van de dagelijkse sleur. Veel gasten komen hier om te fietsen en wandelen, de stad te bezoeken of juist naar de gezellige dorpen. Daar zijn er nog veel van. In het zomer seizoen is er iedere week wel een dorp dat centraal staat. Ook wel de dorpsfeesten genoemd. Er zijn vele fietsroutes met fietsrouteknooppunten uitgezet in het hele gebied. En vanaf 2013 zijn de wandelroutes uitgezet. U kunt zo prachtig wandelen in de natuur van vakantie in Salland.

Wat vindt de gast van Salland?

Als u uit eten gaat op u vakantie in Salland zal de eigenaar van het restaurant u vaak verwelkomen. Er is tijd voor een praatje over het gebied van Salland. Het zijn veelal familie bedrijven die actief zijn. Man en vrouw zwaaien de scepter. Er is hart voor de zaak. Zo voelt het ook bij gasten die vakantie in Salland vieren. De gemoedelijkheid straalt er af. Dat is wat gasten graag willen. Men is erg behulpzaam op alle fronten.

Is er voor de kinderen iets te beleven?

Ja zeker, als u gaat kamperen bij Camping Heino heeft het hele gezin een fijne vakantie in Salland. Op de camping is van alles te doen. Er zijn veel faciliteiten zoals, een overdekt zwembad met glijbaan van wel 26 meter. Buiten een klein peuterbadje. Jeu de boules banen, een overkapte speeltuin, recreatie team in de vakanties.

Nieuwsgierig geworden boek dan snel bij Camping Heino een plaats!

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds