Vakantie in Overijssel Camping Heino Salland
t/m

Vakantie in Overijssel

Tijdens uw vakantie in Overijssel staan wij voor u klaar!

Wilt u op vakantie in Overijssel? Camping Heino heeft prachtige accommodaties.  De camping beschikt over 135 toeristische plaatsen, 68 seizoensplaatsen, 35 chalets en 3 stacaravans. De plaatsen op de camping zijn ruim opgezet en voorzien van alle comfort en gemakken. Tijdens uw vakantie in Overijssel komt u niets tekort!

Kamperen
Tijdens uw vakantie in Overijssel kamperen? Dat kan! De kampeerplaatsen bij Camping Heino zijn voorzien van 10 ampère stroom, centrale antenne aansluiting en eigen watertappunten. U beleeft een onbezorgde vakantie in Overijssel.

Aan het sanitair is bijzonder veel aandacht besteed. De ruim opgezette toiletgebouwen met douches, wasgelegenheid en toiletten zijn zeer modern ingericht en worden goed schoongehouden. Ook zijn er goed onderhouden familiedouches en is er een babyruimte met een magnetron aanwezig. Boek uw kampeer vakantie in Overijssel bij Camping Heino!

Chalets
Wilt u tijdens uw vakantie in Overijssel toch liever een chalet? Ook dat is mogelijk! De luxe chalets zijn modern en schoon bieden u veel comfort. Op vakantie in Overijssel in één van onze chalets komt u niets tekort en bent u van alle gemakken voorzien! U zult zich absoluut thuis voelen tijdens uw vakantie in Overijssel. De chalets staan aan de rand van het park op een veld met uitzicht op de landelijke omgeving. De chalets bieden plaats aan vijf personen.  Natuurlijk kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van het park zoals het overdekte zwembad, de speeltuinen, het restaurant en voor de kinderen het fantastische recreatieprogramma.

Een aantal van onze chalets zijn rookvrij. U kunt bij uw reservering aangeven of u voorkeur heeft voor een rookvrije chalet.

Let op: Voor u als huurder zijn tijdens uw vakantie in Overijssel huisdieren in de chalets of op het chalet park niet toegestaan. Ook is het helaas niet toegestaan om een bijzettent of kampeertent naast de chalet te plaatsen. Heeft u een aanhangwagen mee? U kunt deze parkeren op de centrale parkeerplaats.

Wij wensen iedereen een geweldige vakantie in Overijssel, een prachtige chalet mag hierbij dus ook niet ontbreken. U dient de chalet bij vertrek weer netjes achter te laten zodat de volgende gasten ook kunnen genieten van een heerlijke vakantie in onze chalets. Eventuele schade en gebreken in en om het chalet worden dan ook door ons in rekening gebracht.

Aankomst en Vertrek:
Aankomst : tussen 15.00 – 18.00 uur
Vertrek: ’s morgens voor 10.00 uur

Wisseldagen vrijdag of maandag tenzij anders vermeld.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds