Vakantie in juni en september in Overijssel
t/m

Vakantie in juni

Vakantie in juni, een maand kamperen bij Camping Heino, heel verrassend!

Een vakantie in juni dat klinkt goed. Dat betekend een maand van huis. Of een maand lang je ergens anders thuis voelen. Dat doet u bij een vakantie in juni bij Camping Heino. Al vele jaren hebben de eigenaren van Camping Heino gevoel bij de vakantie in juni. De 50+ gasten die hier komen in deze maand zijn gezellige gasten.

De gasten van de vakantie in juni zijn actief en willen graag deelnemen met activiteiten. Hier heeft de animantie van Camping Heino een mooi programma voor gemaakt. Bij de vakantie in juni kunt u zelf bepalen of u mee wilt doen met de activiteiten die er georganiseerd worden. De vakantie in juni brengt gasten dichter bij elkaar.

Doordat gasten in de vakantie in juni activiteiten met elkaar doen, spreek je mensen over allerlei zaken, drinken koffie of aan het eind van de middag een borreltje op het veld. Met diegene die dat leuk vinden.

De vakantie in juni heeft een activiteiten programma van twee keer per week aquajoggen in het overdekte zwembad, fietsbingo, barbecue, jeu de boules, handboogschieten, koken met smaak, klootschieten, optreden van een koor. Bijna alle activiteiten zijn gratis.

U kunt zich opgeven voor dat gene wat u leuk lijkt. Overal is begeleiding bij, of u word op weg geholpen door de eigenaren van Camping Heino. Deze mensen zijn erg begaan met hun gasten van de Vakantie in Juni. Zij houden van een praatje met de mensen, willen de gasten graag van dienst zijn daar waar het mogelijk is. Het gebeurd ook dat één van de eigenaren mee gaat met een activiteit, of de activiteit begeleid.

Vakantie in juni heeft vele voordelen. Het weer is over het algemeen prima. Het is ’s avonds laat donker. De dagen voor een vakantie in juni zijn lang, waardoor u veel kan doen op één dag.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds