Vakantie in juli op Camping Heino
t/m

Vakantie in juli

Uitrusten en bijkomen met een vakantie in juli, bij Camping Heino!

Begin van het nieuwe jaar komt het in de meeste gezinnen aan de orde. Wat gaan we doen met vakantie in juli, of waar gaan we heen met de vakantie in juli. Even achter de oren krabbelen. Blijven we in Nederland met de vakantie in juli, of gaan we tien uur in de auto zitten naar het buitenland.

Als u in Nederland blijft kunt u Kamperen bij Camping Heino in Overijssel. Een mooi onderhouden camping voor ouders met kinderen tot 12 jaar en 50+ gasten. Zeker een vakantie in juli is hier fantastisch. Iedere dag een recreatie programma voor de kinderen. Die zullen zich de hele dag vermaken. En als de kinderen zich vermaken tijdens de vakantie in juli dan doen de ouders het ook.

In de morgen is het om tien uur knutselen. ‘S middags om twee uur sport en spel, ’s avonds na het theater sport, of entertainment. De vakantie in juli heeft u veel te bieden. Om 18.30 uur worden de kinderen bij de Poco Loco halte opgehaald. Iedereen kan instappen in Herby. word dan naar het theater gebracht. Daar spelen de typetjes van de camping hun theater.

Herby is het treintje van Camping Heino. Deze rijdt in de vakantie in juli over de camping. Alle kinderen kunnen mee rijden. Als deze vol is, rijdt hij gewoon nog een keer. Cootje onze eekhoorn gaat natuurlijk mee in Herby. Tijdens de vakantie in juli kom je Cootje iedere dag tegen. Cootje speelt in het theater, en doet mee met activiteiten. Je mag ook met Cootje op de foto. Geen dag is het zelfde op de vakantie in juli bij Camping Heino.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds