Vakantie in augustus in Overijssel
t/m

Vakantie in Augustus

Een fantastische vakantie in augustus in Overijssel bij Camping Heino

Een ideale tijd om op vakantie in augustus te gaan. Heerlijk een paar weken er tussen uit. De vakantie in augustus is over het algemeen heerlijk zonnig. De dagen op vakantie in augustus zijn nog lekker lang. De kinderen hebben nog vakantie en willen graag weg. Even uit de sleur van thuis.

Naar de camping op vakantie in augustus met andere kinderen spelen. Er zijn veel kinderen van de zelfde leeftijd, wat het altijd makkelijk maakt. Vaak zie je de kinderen de hele dag niet. het recreatie team heeft een geweldig programma. De vakantie in augustus kan zo niet mis gaan. De kids kunnen knutselen, sport en spel spelen. Avond activiteiten waaronder bingo, kinderdisco, biljart, disco zwemmen. Zo is er voor iedereen wat te doen bij een vakantie in augustus.

De sanitair gebouwen worden 3 x per dag schoon gemaakt. Het overdekte zwembad word ook 3 x per dag schoongemaakt. In de vakantie in augustus is het restaurant de Remise dagelijks geopend.

U kunt hier gezellig eten. Zeker ook voor de kinderen is een menu kaart. Van een kindermenu op een leuk bord van Cootje geserveerd, tot de spare-ribs voor de grotere kinderen. Regelmatig is er in buffet vorm eten. U kunt zich hiervoor aanmelden. Cootje is natuurlijk ook altijd van de partij. De vakantie in augustus maakt dit dus allemaal mogelijk.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds