Boeken
t/m

  Vakantie gevoel

  Vakantie gevoel!

  Wij als camping stellen ons voor bij een vakantie gevoel, dat je als familie een prettig gevoel blijft houden. Ook al ben je uit je vertrouwde omgeving van thuis. Eigenlijk moet het gevoel van thuis op vakantie doorgaan. Je op gemak voelen, rust, gezelligheid, niet naar de tijd kijken, of weten welke dag het nu is. Dat is echt vakantie gevoel.

  Wat wordt er gedaan om dat gevoel te creëren?

  Op camping Heino vindt men het belangrijk dat je bij aankomst een warm welkom krijgt. Dat begint bij de receptie. Hier wordt je hartelijk ontvangen. Men weet dat u komt kamperen. U krijgt de informatie die u nodig hebt en er komt iemand die u voor fiets naar u plaats. Dan kan het vakantie gevoel al beginnen. Op u camping plaats kunt u de boel gaan uit pakken. Kinderen gaan vaak al aan het spelen op het veld.

  Er zijn faciliteiten voor een fijn vakantie gevoel!

  De sanitaire voorzieningen zijn netjes en schoon. Er is een overdekt zwembad met glijbaan en borrelbank. Een recreatie team die alle activiteiten voor de kinderen verzorgt. U kunt gebruik maken van de snackbar of restaurant. Een heerlijk vakantie gevoel. Niet hoeven denken wat eten we vandaag. Er zijn vriendelijke medewerkers die u bedienen in het restaurant. Alle medewerkers zijn erg betrokken bij het bedrijf. Of ze nu schoonmaak werk, recreatie, snackbar, restaurant werkzaamheden doen, iedereen is betrokken. Dit zien gasten en geeft een goed vakantie gevoel.

  Als er iets gebeurd wordt ik dan geholpen?

  Als er iets gebeurd op de camping wordt u door de eigenaars of medewerkers geholpen. Zei staat altijd voor u klaar. Of het nu overdag, avond of nacht is. Dit geeft een veilig vakantie gevoel.

  Ook z’n zin in een fijn vakantie gevoel, boek dan een kampeerplaats bij Camping Heino!