Boeken
t/m
  • Dagelijks aankomst en vertrek
  • 5% vroegboekkorting
  • Binnenzwembad

uit eten Pasen

Gezellig met het hele gezin uit eten met Pasen!

Uit eten met Pasen

Wilt u ook uit eten met Pasen? Een ideale gelegenheid als iedereen vrij is. Gezellig met het hele gezin uit eten tijdens Pasen. Met eerste paasdag serveren wij een heerlijke Paasbruch van 11.00 uur – 14.00 uur. Vanaf 17.00 uur kunt u uitgebreid dineren in ons gezellige restaurant. U kunt de Paasbrunch ook combineren met een activiteit. Wat dacht u van klompjes golf, klootschieten of jeu de boules? Uitstekend om met het gezin te doen. De kinderen kunnen sowieso hun energie kwijt in de speeltuinen. Ook is het mogelijk om zwemkleding mee te nemen. De kids kunnen gratis gebruik maken van het overdekte zwembad voor of na de brunch.

Gezellig dineren

Met Pasen eieren eten doet u tijdens onze Paasbrunch. Maar naast de Paasbrunch bij De Remise kunt u ook dineren bij ons. Iedere avond van de paasvakantie zijn wij geopend. Met het hele gezin kunt u aanschuiven in ons restaurant voor een verrassend diner. Bestel heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten van onze wisselende menukaart. Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met warme groente, salade en aardappeltjes of patat. De kinderen kunnen spelen in de speeltuin tijdens het wachten op het eten. Dat geeft u de mogelijkheid om lekker bij te kletsen.

Tijdens u verblijf kunt u reserveren voor uit eten Pasen. Voor zowel de brunch als diner met de avond. Laat u verrassen en geniet van deze dag.

Wilt u alvast reserveren? Mail dan naar info@zaalrestaurantderemise.nl of bel naar 0572-393045.

Alles wat je ziet op de website over de camping heino is ook werkelijk zo, vriendelijk, behulpzaam, beleefd , super schoon, leuk amimatie team, goed onderhouden - Teunissen van Manen - Gezin met oudere kinderen