Uit eten met kinderen bij De Remise
t/m

Uit eten met kinderen

Wanneer ga je met kinderen uit eten. Voor veel gezinnen niet vaak. Kinderen vinden het over het algemeen lastig om stil te zitten, eten niet netjes, houden het bestek niet goed vast, eten hun bord niet leeg. Uit eten met kinderen doe je niet regelmatig. Toch is het wel heel gezellig. Bij De Remise is het prettig om uit eten te gaan met de kinderen. Er is voor het restaurant een speeltuin waar ze tussen het bestellen en eten door lekker kunnen spelen. Bij mooi weer kan u buiten op het terras eten en hebben de kinderen alle vrijheid.

Als u op vakantie bent bij camping Heino kunt u daar prima uit eten, ook met de kinderen. Van klein tot groot. De Remise is uitermate geschikt voor ouders om uit eten met kinderen te gaan. Er zijn kinderstoelen ter beschikking. Er word door de medewerkers veel rekening gehouden bij het uit eten met kinderen. Zo krijgen de kinderen een kleurplaat met kleurtjes. Er zijn ook spelletjes aanwezig die ze kunnen doen tijdens het uit eten met kinderen. De kinderen krijgen een amuse net als de ouders. In de vorm van een soepstengel met smeerkaas, of kroepoek stukjes.

Dit is vaak een hele verrassing bij het uit eten met kinderen. Er zijn natuurlijk verschillende menu’s. Patat met een snack, frikadel of kroket of kipnuggets. Een menu als pizza, of poffertjes. Voor de iets oudere kinderen is er een schnitzel of spare-ribs uiteraard met patat. En na de tijd nog een lekker ijsje met verrassing. Uit eten met kinderen is zo ontspannen en gezellig. Als ze het even zat zijn kunnen ze ook buiten in de speeltuin terecht. De ouders kunnen vanuit de Remise op de speeltuin kijken.

Zo kun je de kinderen goed in de gaten houden en is uit eten met kinderen erg leuk en gezellig.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds