Trekkershuisje 2 en 3 personen Camping Heino
t/m
Huisdieren niet toegestaan
Kleine koelkast
Comfortabele bedden

Verblijf in een trekkershuisje op Camping Heino

Alles wat je nodig hebt voor een comfortabele overnachting

Een trekkershuisje is een prachtige manier van overnachten op de camping. Het huisje is voorzien van twee of drie bedden met voor ieder bed een kussen en dekbed. Eén wandcontact doos, één lichtje en een waterkoker.

Eigenlijk alles wat je nodig hebt om te slapen. Verder heeft u er een picknicktafel of tuinsetje bij om buiten te zitten. Heeft u een tweepersoons trekkershuisje, dan kunt u een derde bed maken met een luchtbed, matje en slaapzak. Zelfs een campingbedje kan erin staan. De trekkershuisjes staan nabij het sanitair, dus dat is ideaal.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen

Makkelijk en toch kamperen

Klein maar fijn

Bent u op doorreis en op zoek naar een slaapverblijf voor korte duur? Dan is dit een ideale oplossing. Het trekkershuisje is klein maar fijn. Dus voor een korte onderbreking is het een goed alternatief.

WIFI kunt u via een code tegen betaling prima gebruiken. U mag ook een tentje naast het trekkershuisje plaatsen. Als u op fietsvakantie bent en een trekkershuisje huurt om te overnachten, dan kunt u de fiets naast het trekkershuisje neerzetten.

Boek hier uw trekkershuisje

Toegang tot alle faciliteiten

Tijdens uw verblijf heeft u toegang tot alle faciliteiten van de camping. Wat dacht u van zwemmen in ons overdekte zwembad, de overkapte speeltuin en het sanitair.

Restaurant

Er is geen kookgerei aanwezig. Ga lekker uit eten bij de Remise. Bestel a la carte of het dagmenu. Liever een snelle hap. Dat kan bij de snackbar.

Brochure

Benieuwd naar de kosten of alle andere mogelijkheden op de camping. Vraag onze brochure aan. U ontvangt vervolgens regelmatig nieuws in uw mailbox.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds