Trekkershuisje 2 en 3 personen Camping Heino
t/m
Huisdieren niet toegestaan
Kleine koelkast
Comfortabele bedden

Trekkershuisje 2 of 3 personen

Verblijf in een trekkershuisje op Camping Heino

Een trekkershuisje is een prachtige manier van overnachten op de camping. Het huisje is voorzien van twee of drie bedden met voor ieder bed een kussen en dekbed. Één wandcontact doos, één lichtje en een waterkoker. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om te slapen. Verder heeft u er een picknicktafel of tuinsetje bij om buiten te zitten. Heeft u een tweepersoons trekkershuisje, dan kunt u een derde bed maken met een luchtbed, matje en slaapzak. Zelfs een campingbedje kan erin staan. De trekkershuisjes staan nabij het sanitair, dus dat is ideaal.

Bekijk het 2-persoons trekkershuisje Bekijk het 3-persoons trekkershuisje

Makkelijk en toch kamperen!

Bent u op doorreis en op zoek naar een slaapverblijf voor korte duur? Dan is dit een ideale oplossing. Het trekkershuisje is klein maar fijn. Dus voor een korte onderbreking is het een goed alternatief. WIFI kunt u via een code tegen betaling prima gebruiken. U mag ook een tentje naast het trekkershuisje plaatsen. Als u op fietsvakantie bent en een trekkershuisje huurt om te overnachten, dan kunt u de fiets naast het trekkershuisje neerzetten.

Wat een comfort

Als u in een trekkershuisje kampeert kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van de camping. Zoals deelnemen aan activiteiten van het animatie team, de speeltuin, het overdekt zwembad, de overkapte speeltuin, het restaurant, de snackbar en het sanitair. Zoals eerder benoemd staat het trekkershuisje in de directe omgeving van het toiletgebouw. Aangezien u geen eigen sanitaire voorzieningen heeft in het huisje is dit ideaal. U mag ten alle tijden mee doen met de activiteiten op de camping. Dit brengt veel gezelligheid met zich mee. Zeker als u met kinderen bent.

Mmm heerlijk uit eten

In het trekkershuisje is geen kookgerei aanwezig. Als u het zelf geen kookgerei bij u heeft, of u heeft even geen zin om te koken dan hebben wij een alternatief. De Remise is een uitstekend restaurant op de camping. U kunt a la carte eten of kiezen voor een dagmenu. Een dagmenu is een goedkoop alternatief. Zo is er voor iedereen zeker iets te vinden op de kaart. Als u van een snelle hap houdt kunt u bij de snackbar terecht.

Trekkershuisje

  • Wifi (tegen betaling)
  • 2 of 3 bedden aanwezig
  • tuinset
  • Waterkoker
  • keuze om bedlinnen te huren
  • Aankomst na 15.00 uur en vertrek vóór 10.00 uur (tijden eventueel flexibel in overleg)

Download de brochure

Download de brochure Download de brochure voor senioren en opa en oma

Huur een trekkershuisje bij Camping Heino en geniet van alle faciliteiten van de camping! Boek nu uw vakantie via de site, bel 0572391564 of mail info@campingheino.nl.