kunst en cultuur in Heino
t/m

Trappen en Happen

Trappen en Happen door heel Nederland en ook Overijssel!

Trappen en happen is een uniek concept. Bij trappen en happen gaat het om een gezellige dag uit. De nadruk bij trappen en happen ligt bij fietsen en eten. Het is een unieke combinatie. De hele dag is voor u verzorgt, alleen moet u natuurlijk wel fietsen. Tegenwoordig is dit ook al heel gemakkelijk met de elektrice fiets. Daardoor is trappen en happen z’n succes.

De afstand van trappen en happen in Overijssel  is 50 kilometer. Voor mensen die dit te ver vinden is de elektrice fiets een goed alternatief. U kunt zich via het internet inschrijven voor trappen en happen. U geeft aan met hoeveel personen u gaat fietsen en welke datum en tijd. U kunt startten met trappen en happen in Overijssel tussen 10 uur en 11 uur. U komt om ongeveer 18.30 uur terug op u start punt.

Bij het startpunt krijgt u de route mee van trappen en happen. Bij ieder stoppunt staat u eten te wachten. U begint met koffie en gebak. En vervolgens krijgt u een voorgerecht, soep, een hoofdgerecht en als laatste aan de fietsroute krijgt u het dessert. trappen en happen verzorgt voor u dus een hele dag plezier. U fietst over mooie verharde wegen. Waar het wel landelijk blijft. U zult u ogen uitkijken tijdens de route van trappen en happen.

Je hebt niet door dat je zover fiets doordat u steeds verrast word door een stopplaats waar u warm verwelkomt word. De bediening van het restuarant weet van u komst. Deze zijn van te voren op de hoogte gebracht via de mail van trappen en happen. De betalingen gaan via trappen en happen. U hoeft tijdens de fiesttocht niet af te rekenen, tenzij u nog extra drankjes gebruikt.

 

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds