Boeken
t/m

  top recreatie

  Op Camping Heino met toprecreatie, dit word één groot feest!

  Camping Heino gaat dit jaar gebruik maken van toprecreatie. In het verleden hebben wij al eerder medewerkers afgenomen van toprecreatie. Daarna hebben wij iemand in vaste dienst gehad die het recreatie werk voor haar rekening nam. Dit kwam zeker overeen met toprecreatie.

  Dat wij nu voor toprecreatie hebben gekozen komt doordat onze vaste recreatie werkster een andere baan heeft aangenomen. Daar waar nodig staat ze ons altijd bij. Maar nu in 2013 gaan we verder met toprecreatie. Een top leider, zodat er voldoende kennis op de camping aanwezig is. Het recreatie programma maken we grotendeels zelf, maar aangevuld door activiteiten van toprecreatie.

  De leider van toprecreatie word opgeleid om het programma te draaien. En daarbij leiding te geven aan andere recreatie medewerkers. Hiervan zullen er stagiaire zijn. En zonodig word dit aangevuld met medewerkers van toprecreatie. Zelf als eigenaar zijn wij altijd op de Camping Heino aan het werk. En ook direct aanspreekbaar voor de persoon van toprecreatie. Wij vinden het belangrijk om zelf veel aanwezig te zijn en het werk op de camping te verrichten.

  Samen met de medewerker van toprecreatie zullen wij het programma doornemen. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën, en activiteiten. Op Camping Heino hebben wij een afwisselend programma wat ’s morgens begint om 10.00 uur en doorloopt tot ’s avonds 19.30 uur of later. Voor de leeftijden van 4 tot 12 jaar worden de activiteiten georganiseerd, daarnaast bieden wij een recreatie programma aan voor senioren. Dit in de maanden juni en september.