Boeken
t/m

Top Locatie

Mooi z’n top locatie in het dorp Heino, maar wat kunnen we ermee

Een top locatie in Heino. Sinds een paar jaar is er in Heino een top locatie gemaakt naast de katholieke kerk. Hier is ruimte gemaakt voor een top locatie. Het toeristisch overstappunt. Als u s’ morgens komt kunt u hier de auto parkeren, en uw fietsen van de auto nemen. Vanuit de top locatie kunt u een heerlijke fiets of wandel route maken.

Op ongeveer 4 kilometer afstand ligt Camping Heino. Al u hier aan het kamperen bent kunt u er natuurlijk goed gebruik van maken. Vanaf de camping fietst u zo naar de top locatie, waar u dan de route kan beginnen. Na de fietstocht komt u weer in u caravan. u kunt zich er lekker opfrissen in het keurig onderhouden toilet gebouw. U kunt hier douche en gebruik maken van toilet.

Als u geen zin hebt om te koken kan u bij de Remise gaan eten. Daar staat de bediening graag voor u klaar. Op deze manier kunt u de top locatie prima gebruiken. Inmiddels zijn er bij heel veel plaatsen een top locatie gemaakt. Vooral de dorpen waar veel toeristen verblijven hebben een top locatie. De top locatie is te herkennen aan een piramide van stenen omwikkeld met gaas. Om deze top locatie staan zitjes ook van stenen in gaas gegoten. Hier kun je even lekker uitrusten of je route bekijken.

Bij alle VVV kantoren is de top locatie bekend.