Boeken
t/m

  Tienercamping

  Tienercamping In Overijssel

  Er zijn maar weinig tienercamping in Overijssel. De meeste campings zijn voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. De doelgroep vanaf 12 jaar tot ongeveer 18 jaar is toch heel anders. Niet iedere camping is hier op gericht of wil dit op z’n bedrijf. Een tienercamping vraagt om een hele andere aanpak.

  Wat kunnen tieners verwachten op de camping

  Op een tienercamping kun je vooral veel tieners verwachten. Dat is wat tieners graag hebben. Heel veel leeftijd genoten. Met elkaar chillen en verder eigenlijk niet veel doen. Op een tienercamping moet een ruimte zijn waar de tieners bij één kunnen komen. Als er muziek en iets te drinken is, vinden ze het prima. En natuurlijk wifi. De mobiele telefoon is voor veel tieners een heilig goed. Dit is een manier van communiceren.

  Waar zijn tieners tevreden mee

  Op een tienercamping zijn ze tevreden als er niet te veel op ze gelet wordt. Tieners willen vooral bij elkaar zijn. Activiteiten doen met het recreatie team is niet aan hen besteed. Chillen en met de mobiele telefoon bezig zijn is heel belangrijk. Met elkaar bij het zwembad of waterplas zitten vinden ze ook leuk.  Op de tienercamping kom je de tieners pas vanaf het middaguur tegen. Voor die tijd zijn ze nog in de tent of caravan. Ze zijn tot laat in de nacht op.

  Mogen tieners alleen naar de camping of met ouders mee.

  Tieners eten graag bij de snackbar. Een lekker patatje met snack en milkshake is het soort eten waar ze van smullen. Maar er is nog wel controle door de ouders op de tienercamping. Tieners kunnen niet alleen kamperen. Door de sociale controle door ouders en andere gasten gaat het prima.