Momenteel gelden er aangepaste voorwaarden voor het boeken en annuleren i.v.m. het coronavirus. Zie hiervoor het kopje ‘Aangepaste boekingsvoorwaarden (corona)’.

Besluit u toch om uw vakantie te annuleren, dan betaald u de volgende percentages:

  • bij annulering meer dan drie maanden voor de ingangsdatum, 15% van de overeengekomen prijs;
  • bij annulering binnen drie tot twee maanden voor de ingangsdatum, 50% van de overeengekomen prijs;
  • bij annulering binnen twee tot één maand voor de ingangsdatum, 75% van de overeengekomen prijs;
  • bij annulering binnen één maand voor de ingangsdatum, 90% van de overeengekomen prijs;
  • bij annulering op de dag van de ingangsdatum, 100% van de overeengekomen prijs.

De vergoeding zal naar evenredigheid gerestitueerd worden, na aftrek van administratiekosten, indien de plaats door een derde op voordracht van de recreant en met schriftelijke instemmen van de ondernemer wordt gereserveerd voor dezelfde periode of een gedeelte daarvan.

Bent u 55+ en weet u niet met zekerheid of u de boeking door kan laten gaan? Dit kan zijn door bijvoorbeeld gezondheid. Laat het dan even aan ons weten. Wij willen hierin graag met u meedenken en kunnen dan de boeking voor u gratis laten vervallen. U hoeft dan geen annuleringskosten volgens de Recron aan ons af te dragen. Dit is een extra service die komt kijken bij ons speciale 55+ arrangement, junimaand, septembermaand en Sallands levensgevoel.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds