Wanneer u te maken krijgt met het coronavirus tijdens de datum van u vakantie, krijgt u uw geld terug in de volgende gevallen:

  • Als één van de reizigers uit het gezelschap is getroffen door het coronavirus (op vertoon van een medische verklaring)
  • Als u zich bevindt in een gebied dat in lockdown is waardoor u niet naar de camping kunt komen
  • Als de camping in een gebied ligt dat in lockdown is tijdens de datum van uw verblijf
  • Als de camping in een gebied ligt dat door de overheid een oranje of rood reisadvies heeft gekregen tijdens de datum van uw verblijf

Het reeds (aan)betaalde bedrag krijgt u dan van ons terug gestort op uw rekening. De aangepaste boekingsvoorwaarde i.v.m. corona gelden heel 2021.

Voucher

Wanneer u de vakantie eerder wilt annuleren omdat u er geen goed gevoel bij heeft of het niet aan durft, dan kunt u alsnog een voucher ontvangen. Deze zijn gedekt door de SGR en de Recron. Hierdoor is uw geld nooit weg. De voucher kunt u dan in het jaar erop gewoon gebruiken bij een boeking. Mocht u om bepaalde reden dan toch niet kunnen/willen komen. Dan is er het overleg altijd mogelijk om te kijken of wij het geld terug kunnen storten.

Flexibel omboeken tijdens het jaar is mogelijk op basis van beschikbaarheid.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds