Boeken
t/m

  Summercamp Heino

  Summercamp Heino

  Summercamp Heino ligt aan de andere kant van het dorp op ongeveer vijf kilometer afstand van Camping Heino. Beide bedrijven hebben een andere doelgroep, waardoor er geen concurrentie is. Summercamp Heino is gericht op scholen en sportverenigingen. Vanuit het hele land komen er bussen met jeugd om daar vakantie te vieren.

  Camping Heino is daarom anders als Summercamp Heino!

  Bij Camping Heino vindt u stacaravans, seizoenplaatsen, toeristische plaatsen en chalets. Hier komen gezinnen en families op af. Daar zit het verschil al in. Zo komen de gezinnen niet op Summercamp Heino terecht. Op de camping kunt u komen om een kopje koffie te drinken bij De Remise en de kinderen kunnen lekker in de speeltuin spelen. Summercamp Heino is afgeschermd voor het publiek. Hier worden passanten niet toegestaan.

  Wat kun je doen bij Camping Heino?

  Bij de camping kunt u vakantie vieren zolang u wilt. Van een weekend tot weken achter elkaar. Als u een jaar of seizoenplaats heeft kunt u hier van eind maart tot eind september zijn. Genieten van het overdekte zwembad, speeltuin, skelters, sport en spel, animatieteam. Eten in het restaurant De Remise of naar de snackbar. Er zijn ook verschillende arrangementen die u kunt doen.

  Wat zit er in de arrangementen?

  In arrangementen zit een aantal faciliteiten inbegrepen. Dit maakt het arrangement aantrekkelijk. Gasten weten waar ze aan toe zijn. Er is één prijs wat u betaald. Veel mensen kiezen hiervoor. Bij Summercamp Heino zijn ook arrangementen waar de scholen uit kunnen kiezen.

  Zin in een vakantie, boek dan een arrangement bij Camping Heino, vraag naar de mogelijkheden!