Boeken
t/m
  • Dagelijks aankomst en vertrek
  • Boeken zonder aanbetaling
  • Afhaalmaaltijden mogelijk

Summercamp Heino

Summercamp Heino

Summercamp Heino wordt vaak verwarmd met Camping Heino. Echter, Summercamp ligt aan de andere kant van het dorp op ongeveer vijf kilometer afstand van Camping Heino. Beide bedrijven hebben een andere doelgroep. Summercamp Heino is gericht op scholen en sportverenigingen. Vanuit het hele land komen er bussen met jeugd om daar op schoolkamp te gaan. Camping Heino is een echte camping gericht op kinderen t/m 12 jaar en senioren.

Camping Heino is daarom anders als Summercamp Heino

Bij Camping Heino vindt u stacaravans, seizoenplaatsen, toeristische plaatsen en chalets. Hier komen gezinnen , families en senioren op af. Daar zit het verschil al in. Zo komen de gezinnen niet op Summercamp Heino terecht. Op de camping kunt u komen om een kopje koffie te drinken bij De Remise en de kinderen kunnen lekker in de speeltuin spelen. Summercamp Heino is afgeschermd voor het publiek. Hier worden passanten niet toegestaan.

Wat kun je doen bij Camping Heino?

Bij de camping kunt u vakantie vieren zolang u wilt. Van een weekend tot weken achter elkaar. Als u een jaar of seizoenplaats heeft kunt u hier van eind maart tot eind september zijn. Genieten van het overdekte zwembad, speeltuin, skelters, sport en spel, animatieteam. Eten in het restaurant De Remise of naar de snackbar. Er zijn ook verschillende arrangementen waarvan u gebruik kunt maken.

Zin in een vakantie, boek dan een arrangement bij Camping Heino, vraag naar de mogelijkheden!

Alles wat je ziet op de website over de camping heino is ook werkelijk zo, vriendelijk, behulpzaam, beleefd , super schoon, leuk amimatie team, goed onderhouden - Teunissen van Manen - Gezin met oudere kinderen