Stage in Overijssel in Heino - vacature
t/m

Stageplaats

Ben je op zoek naar een stageplaats voor een stage op een camping? Wij zijn een erkend leerbedrijf. Op ons erkend stage bedrijf  hebben wij 2 leermeesters in dienst die jou een goede stage begeleiding bieden. Bovendien krijg je veel verantwoordelijkheid waardoor wat de stage erg leerzaam maakt. Hierdoor kun je ook veel initiatief nemen. Woon je niet in de buurt? Dan hebben wij tijdens de stageplaats onderdak voor je in een stacaravan. Bij ons is het mogelijk om op verschillende afdelingen stage te lopen om je competenties af te laten tekenen. Ook is er tijd voor opdrachten vanuit school. Open sollicitaties voor stage plaatsen zijn altijd welkom. Per week krijg je een stage vergoeding van €55,-.

Wij zijn op zoek naar stagiaires voor het seizoen 2021! Lijkt het je leuk om veel verschillende werkzaamheden te doen? Dan ben je hier aan het juiste adres voor de stages:

  • Horeca
  • Groen/techniek

Stages bij de receptie en recreatie zijn reeds vervuld.

De datum/maand dat je graag zou willen starten met je stage groen en techniek kan in overleg met mevrouw B van der Burg. Stageplaatsen voor de receptie en animatie zijn meer seizoensgebonden richting de vakantieperiodes. Desondanks kun je altijd contact opnemen mocht je een receptiestage willen lopen voor een afwijkende periode.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds