Heeft u een vraag? Bel: 0572 - 391 564
Stacaravan basic plus Beoordeling
Onze gasten beoordelen ons met een 9,8!
Boeken

Reserveren

t/m

Stacaravan basic plus

Fijn een stacaravan huren in Overijssel bij camping Heino. Boek dus een vakantie.

Bij Camping Heino kunt u een stacaravan basic plus huren

Een stacaravan basic plus huren in Overijssel zijn ingericht voor vijf personen en zijn van alle gemakken voorzien. Er is een zitgedeelte met tv, welke is aangesloten op het centrale antenne systeem waardoor u maar liefst 18 kanalen kunt ontvangen! De stacaravans bevinden zich op de camping en hebben een royale plek zodat u kunt genieten van de ruimte. Wilt u ook een stacaravan basic plus huren in  Overijssel? U kunt tijdens uw vakantie heerlijk buiten zitten en genieten. Ook is in de stacaravan, tegen betaling,  draadloos internet mogelijk. Kom een stacaravan basic plus huren!

Wat is er allemaal te doen op de camping als wij een stacaravan basic plus huren?

Buiten het genieten van de stacaravan en alle comfort kunt u van alle faciliteiten van de camping gebruik maken. Er is een animatie team die de kinderen voorziet van knutselen, sport en spel en nog veel meer leuke activiteiten. De kinderen kunnen aan alle activiteiten meedoen. Als ouder bent u natuurlijk welkom om te kijken en de kinderen aan te moedigen.

Als ik geen zin hebt om te koken bij de stacaravan huren kan ik dan op de camping eten?

U kunt op de camping eten in het restaurant. Er is een uitstekende keuken waar de kwaliteit en prijsverhouding in evenwicht zijn. Kom gerust aan om te eten. Dit kan zowel binnen als buiten met mooi weer. U heeft uitzicht op de speeltuin. De kinderen kunnen dan nog even spelen tussen het eten door. Dan heeft u even tijd voor elkaar. Erg fijn bij een stacaravan basic plus te huren.

  • modern ingericht
  • twee kleine slaapkamers, woonkamer met open keuken
  • badkamer met toilet
  • complete inventaris aanwezig
  • Wifi (tegen betaling)
  • goed onderhouden tuin met terras en tuinset
  • keuze om bedlinnen te huren
  • aankomst na 15.00 uur en vertrek voor 10.00 uur
  • u dient de stacaravan netjes en schoon achter te laten

Bent u nieuwsgierig geworden kom dan langs of boek een vakantie in een stacaravan basic plus. mail naar info@campingheino.nl of bel 0572-391564

Contactgegevens Camping Heino
Schoolbosweg 10
8141 PX HEINO

Tel: 0572 - 391 564
E-mail: info@campingheino.nl