Boeken
t/m
  • Apart toilet
  • Eigen terras
  • Netjes en comfortabel

Stacaravan basic

Stacaravan Basic

Genieten van het echte kampeergevoel en dit combineren met het het comfort en de luxe van een accommodatie.

Stacaravan huren

De stacaravan Basic is geschikt voor 4 personen. Buiten heeft u veel ruimte en een terras met tuinset. Heerlijk onder de luifel als de zon even te warm wordt. U staat op een groot veld met meerdere stacaravans. Mede hierdoor voelt het goed. De stacaravan basic is van alle gemakken voorzien. Voor het koken is alles aanwezig, er zijn dekbedden en kussens. Als u wilt wassen is er een wasserette op de camping. U kunt natuurlijk gebruik maken van alle faciliteiten van de camping.

Wat is er te doen op de camping?

U kunt van alle faciliteiten van de camping gebruik maken. Denk maar aan het overdekte zwembad, overdekte speeltuin, beach vollybal veld, speeltuin, pannakooi, speelbos, alle activiteiten van het recreatie team. Deze verzorgen een uitgebreid programma met knutselen, sport en spel en theater. Er is regelmatig disco zwemmen en klimmen op een klimwand van 10 meter hoog. Broodjes bakken of marsh mallows.

Kunnen we ook op de camping eten?

Er is op de camping een restaurant. Hier kunt u van a la carte, dagmenu tot uitgebreid verrassing menu eten. En natuurlijk verschillende kinder menu’s. U kunt zelf pizza bakken. Met een pizza oven op tafel. Er is ook een snackbar op de camping. Erg makkelijk, of wat dacht u van pizza bestellen. Dit behoort ook tot de mogelijkheid.

 

Alles wat je ziet op de website over de camping heino is ook werkelijk zo, vriendelijk, behulpzaam, beleefd , super schoon, leuk amimatie team, goed onderhouden - Teunissen van Manen - Gezin met oudere kinderen