Boeken
t/m

  Stacaravan basic plus

  Stacaravan basic plus

  Genieten van het echte kampeergevoel en dit combineren met het het comfort en de luxe van een accommodatie.

  Stacaravan huren

  De stacaravan Basic plus is geschikt voor 5 personen. Buiten heeft u veel ruimte en een terras met tuinset. Heerlijk onder de luifel als de zon even te warm wordt. U staat op een groot veld met meerdere stacaravans. De stacaravan basic plus is van alle gemakken voorzien. Voor het koken is alles aanwezig, ook een afzuigkap, vaste zithoek en losse eethoek, flatscreen t.v. Er is een aparte w.c en badkamer. Als u wilt wassen is er een wasserette op de camping.

  Kunnen we gebruik maken van alle faciliteiten van de camping.

  Buiten het genieten van de stacaravan en alle comfort kunt u van alle faciliteiten van de camping gebruik maken. Er is een animatie team die de kinderen voorziet van knutselen, sport en spel en nog veel meer leuke activiteiten. De kinderen kunnen aan alle activiteiten meedoen. Als ouder bent u natuurlijk welkom om te kijken en de kinderen aan te moedigen.

  Als ik geen zin hebt om te koken kan ik dan op de camping eten?

  U kunt op de camping eten in het restaurant. Er is een uitstekende keuken waar de kwaliteit en prijsverhouding in evenwicht zijn. Kom gerust eten. Dit kan zowel binnen als buiten met mooi weer. U heeft uitzicht op de speeltuin. De kinderen kunnen dan nog even spelen tussen het eten door. Dan heeft u even tijd voor elkaar. Erg fijn bij een stacaravan basic plus te huren.

  Bent u nieuwsgierig geworden kom dan langs of boek een vakantie in een stacaravan basic plus. info@campingheino.nl of bel 0572-391564