Boeken
t/m
  • Dagelijks aankomst en vertrek
  • 2020 is boekbaar
  • Binnenzwembad

Sportvoorzieningen

Voor alle sportievelingen hebben wij meerdere sportvoorzieningen op de camping. Dus ook op vakantie kunt u uzelf heerlijk uitleven. Jong en oud kan gebruik maken van alle sportfaciliteiten. De volgende sportvoorzieningen zijn aanwezig op de camping: beachveld met volleybalnet en doelen, sportveld, pannakooi, tafeltennistafel en dartmogelijkheden. Ook in de omgeving van de camping kan gesport worden. Zo heeft u vele wandel mogelijkheden, fietsroutes en in de buurt kunt u mountainbiken. Vanaf Camping Heino kunt u ook hardlopen.

Sportvoorzieningen

Aan de overkant van de camping ligt een groot voetbalveld. Hier kunt u altijd gebruik van maken om te voetballen of als sportveld om leuke spellen te doen. Bovendien is er voor voetballiefhebbers meer! Op Camping Heino staat namelijk ook een grote pannakooi. Iedere dag wordt er gevoetbald door jong en oud. Het recreatieteam organiseert regelmatig pannakooi toernooien. In teams voetballen de kids van ongeveer dezelfde leeftijd tegen elkaar. Met achtergrondmuziek en presentatie door een van de animatiemedewerkers is het een groot spektakel. Tot slot is er nog een beachveld naast het zwembad. Op dit beachveld staan doelen en een volleybalnet. U kunt een bal halen bij het recreatieteam of zelf een bal meenemen en leuke sporten doen zoals beachvolleybal, beachvoetbal, footvolley of beachhandbal. Daarnaast verzorgd het animatieteam ook leuke sportactiviteiten op het beachveld.

Animatieprogramma

Iedere dag om 14:00 doet het animatieteam sport & spel. Dit betekent dat er bijna dagelijks een fanatiek spel wordt georganiseerd. Soms komt er zelfs een activiteit van buitenaf. Zo is er in de meivakantie een voetbalclinic gegeven door professionals uit Zwolle. Andere activiteiten die in de vakantieperiodes voorbij komen zijn lasergamen, een stormbaan, sumoworstelen in een pak, bumper ball en nog veel meer! De kids kunnen dus zeker hun energie kwijt op Camping Heino. Hier leren de kinderen ook weer vriendjes en vriendinnetjes kennen om samen leuke spellen mee te doen.

Download de brochure

Wilt u meer informatie over de camping? Download dan hier onze brochure voor meer informatie.

Voor al uw vragen: bel naar 0572-391564 of stuur een mail naar info@campingheino.nl.

Alles wat je ziet op de website over de camping heino is ook werkelijk zo, vriendelijk, behulpzaam, beleefd , super schoon, leuk amimatie team, goed onderhouden - Teunissen van Manen - Gezin met oudere kinderen